Новамед новости

НОВАМЕД КАМПАЊА
НОВАМЕД КАМПАЊА

“ ЗДРАВО СРЦЕ И АРТЕРИИ СО НОРМАЛНИ ВРЕДНОСТИ НА ХОЛЕСТЕРОЛ И ТРИГЛИЦЕРИДИ ВО КРВТА “ read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА
НОВАМЕД КАМПАЊА

“ ДЕФИНИЦИИ ЗА МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ “ read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА
НОВАМЕД КАМПАЊА

“ЗАЉУБИ СЕ ВО... “ read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА
НОВАМЕД КАМПАЊА

“ КОЈА Е ПРИКАЗНАТА “ read more →

ПЗУ АПТЕКИ – НАШИ СОРАБОТНИЦИ
ПЗУ АПТЕКИ – НАШИ СОРАБОТНИЦИ

Веќе нашите производи се достапни во 200 аптеки низ Македонија и сме во очекување на нови соработки. read more →

АПЛИКАЦИЈА ЗА БРЗА НАРАЧКА
АПЛИКАЦИЈА ЗА БРЗА НАРАЧКА

Секторот по информатика на Новамед е во процес на обработка на апликација со која ќе се овозможува онлине нарчка од страна на фирмите овластени да вршат промет на мало (Аптеките). read more →