ОБРАЗЕЦ ЗА НАРАЧКА ( ЗА ПЗУ АПТЕКИ КОИ ВЕЌЕ СЕ НАШИ СОРАБОТНИЦИ )

[gravityform id=”25″ title=”false” description=”false”]

ИЗВЕСТУВАЊЕ:
Нарачките надвор од Скопје, по другите градови, се доставуваат во рок од 2-3 работни дена.

Однапред Ви се заблагодаруваме за разбирањето.

Со Почит,
Од професионалниот тим на Новамед.