ПЗУ АПТЕКИ – НАШИ СОРАБОТНИЦИ

Огромна почит и голема благодарност упатуваме до сите наши верни соработници – аптеки и фармацевти за нивниот коректен и професионален однос.
Благодарни сме за довербата и поддршката на оние коишто не одбра како нивен деловен партнер, но секогаш им посакуваме искрено добредојде на новите клиенти, подготвени за взаимно ефикасна соработка, размена на искуства и идеи. Ве очекуваме со искрена желба за успешна соработка.
Срдечно, од Професионалниот тим на Новамед.

Веќе нашите производи се достапни во 200 аптеки низ Македонија и сме во очекување на нови соработки.

Наши соработници: ПЗУ АПТЕКИ