АПЛИКАЦИЈА ЗА БРЗА НАРАЧКА

Секторот по информатика на Новамед е во процес на обработка на апликација со која ќе се овозможува брза нарчка од страна на фирмите овластени да вршат промет на мало (Аптеките).
Апликацијата ќе биде креирана да работи со windows и сите мобилни програми (iso,simbion,android) со што ќе се олесни процесот на нарачка за сите наши клиенти, за брза достава до нив. Апликацијата ќе содржи разни информации, време на нарачка, време на достава, документации и много други.
Со воведениот електронски систем и технологија за следење и евидентирање на целокупната работа помеѓу нас и нашите клиенти ќе го усовршуваме системот на добра дистрибутивна пракса.
Нашите комерцијалисти ќе бидат подготвени за да ви пружат секаков вид на помош во секое време за било која информација или начинот на преземање и оспособување на апликацијата за работа.

БРЗА НАРАЧКА ЗА АПТЕКИ: КЛИКНИ И НАРАЧУВАЈ

Со Почит,
од професионалниот тим на Новамед.