НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ ДЕФИНИТИВНО ” НЕОЛЕКСАН ” – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ – ПРИДОНЕСУВА ЗА ПОДОБРО МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ, СЕКАКО И ЗА МИРЕН СОН. Неолексан – незаменливиот природен антидепресив – е познат по високиот квалитет на составот и по иновативните методи на производство. Со патентирана и современа метода на фармацевтско таблетирање.. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ЗДРАВО СРЦЕ И АРТЕРИИ СО НОРМАЛНИ ВРЕДНОСТИ НА ХОЛЕСТЕРОЛ И ТРИГЛИЦЕРИДИ ВО КРВТА “ Со Антонела Нова и НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ – СОВРЕМЕНИОТ АНТИЛИПИДЕН ПРОИЗВОД – придонесува за нормални вредности на холестерол и триглицериди во крвта. ХИПЕРХОЛЕСТЕРОЛЕМИЈА претставува зголемено присуство на високи концентрации на липиди ( масти ) во крвта, односно високи вредности.. read more →

ДЕФИНИТИВНО ” НЕОЛЕКСАН ” – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ – ПРИДОНЕСУВА ЗА ПОДОБРО МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ, СЕКАКО И ЗА МИРЕН СОН. Неолексан – незаменливиот природен антидепресив – е познат по високиот квалитет на составот и по иновативните методи на производство. Со патентирана и современа метода на фармацевтско таблетирање на природен состав кој овозможува продолжително –.. read more →

Ние сме млади, енергични и амбициозни. Секогаш се стремиме да бидеме чекор напред со интегритет, доверба, веродостојност, стручност, реноме, транспарентност, одговорност, расположливост, компетентност, вештини и искуство … Иновации – Создаваме вредности, професионализам и обезбедуваме висококвалитетни, оригинални, иновативни, ефикасни и пред се безбедни производи од реномирани светски производители со цел исполнување на барањата и очекувањата на.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ – ГОСТИВАР за довербата и искрената соработка.   ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ Адреса:  УЛ. МАЈОР ЧЕДЕ ФИЛИПОВСКИ БР.3 Локација: Гостивар Град: ГОСТИВАР Контакт телефон: 042 217484 Работно време: Пон – Саб од 08:00 до 21:00       read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ГРИЖА ЗА МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив.   НЕРВОЗА ПРЕТСТАВУВА СИЛНА ХИПЕРСЕНЗИТИВНОСТ И ЧЕСТА ЛАБИЛНОСТ НА НЕРВНАТА СИСТЕМА СО НЕГАТИВНА ВОЗБУДЕНОСТ И ВОЗНЕМИРЕНОСТ НА УМОТ, НА СТРАСТИТЕ, ЧУВСТВАТА И ЕМОЦИИТЕ. Невротични обично се нарекуват луѓево кои се немирни, лесно раздразливи, полни со гнев, лутина, бес.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на сите здравствени работници во ЈЗУ ПОЛИКЛИНИКА ЈАНЕ САНДАНСКИ – СКОПЈЕ за довербата во нашата искрена работа и во нашите иновативни, квалитетни, ефикасни и пред се безбедни производи.   ЈЗУ ПОЛИКЛИНИКА ЈАНЕ САНДАНСКИ – СКОПЈЕ Адреса:  УЛ. КОСТА НОВАКОВИЌ Б.Б. Локација: Аеродром Град: СКОПЈЕ Контакт телефон: 02 2464997 Работно време:.. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ГРИЖА ЗА МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив. НЕГАТИВНИТЕ МИСЛИ СЕ СВЕСНИ ИЛИ НЕСВЕСНИ ТЕНДЕНЦИИ КОИ УПРАВУВАТ СО ЧОВЕЧКИОТ УМ И РАЗУМ, СО ИЗРАЗЕНИ СИЛНИ НЕГАТИВНИ ЕМОЦИИ И ЧУВСТВА, КОИ ПОТОА МОЖАТ ДА ПРЕРАСНАТ ВО НЕНОРМАЛНО И ПАТОЛОШКО ОДНЕСУВАЊЕ НА ЛИЧНОСТА. Мислите се силата на нашиот.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКА ВИТАЛ ФАРМ – ТЕТОВО за довербата и искрената соработка.   ПЗУ АПТЕКА ВИТАЛ ФАРМ Адреса:  УЛ. ИЛИНДЕНСКА Б.Б. Локација: во близина на Али баба Град: ТЕТОВО Контакт телефон: 071 536614 Работно време: Пон – Нед од 08:00 до 21:00   read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ГРИЖА ЗА МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив. ИНСОМНИЈА ( НЕСОНИЦА ) Е ПОРЕМЕТУВАЊЕ НА СПИЕЊЕТО, НЕМОЖНОСТ ДА СЕ ЗАСПИЕ, ЛОШ ИЛИ НЕМИРЕН СОН КОЈ Е ИСПОЛНЕТ СО ВОЗНЕМИРУВАЧКИ СТРАВОВИ И КОШМАРИ. Пореметувања на сонот. Овие нарушувања се екстремно разновидни, бидејќи речиси секоја ментална и физичка.. read more →