Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на сите здравствени работници во З.У СТУДЕНТСКА ПОЛИКЛИНИКА НА УНИВЕРЗИТЕТОТ СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ – СКОПЈЕ за довербата во нашата искрена работа и во нашите иновативни, квалитетни, ефикасни и пред се безбедни производи.   З.У. СТУДЕНТСКА ПОЛИКЛИНИКА НА УНИВЕРЗИТЕТОТ СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ – СКОПЈЕ Адреса:  УЛ. МИТРОПОЛИТ.. read more →

ДЕФИНИТИВНО ” НЕОЛЕКСАН ” – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ – ПРИДОНЕСУВА ЗА ПОДОБРО МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ, СЕКАКО И ЗА МИРЕН СОН. Неолексан – незаменливиот природен антидепресив – е познат по високиот квалитет на составот и по иновативните методи на производство. Со патентирана и современа метода на фармацевтско таблетирање на природен состав кој овозможува продолжително –.. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ДЕФИНИЦИИ ЗА МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив.   СРЕЌА Е СОСТОЈБА НА УМОТ, КОГА ВО ПОГОЛЕМИОТ ДЕЛ ОД ВРЕМЕТО ИМАМЕ ВЕДРИ И ПОЗИТИВНИ МИСЛИ, ЧУВСТВА И ЕМОЦИИ. Среќа е вродена особина на човечкиот ум и само кога сме среќни мислиме подобро, се чувствуваме.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на сите здравствени работници во ЈЗУ ПОЛИКЛИНИКА БИТ ПАЗАР – СКОПЈЕ за довербата во нашата искрена работа и во нашите иновативни, квалитетни, ефикасни и пред се безбедни производи.   ЈЗУ ПОЛИКЛИНИКА БИТ ПАЗАР – СКОПЈЕ Адреса:  БУЛ. КРСТЕ МИСИРКОВ БР.28 Локација: Бит пазар Град: СКОПЈЕ Контакт телефон: 02 3134534.. read more →

НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ – КВАЛИТЕТЕН, ЕФИКАСЕН И БЕЗБЕДЕН ПРИРОДЕН ПРОИЗВОД Секоја таблета Неолексан содржи 100 милиграми петхидрокситрипофан добиен од црнoто семе на африканското растение Griffonia simplicifolia. Во мозокот петхидрокситриптофан се претвара во серотонин – невротрасмитер или аминокиселина која ги пренесува нервните импулси помеѓу мозочните клетки. НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ : НЕОЛЕКСАН Е.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКИ ЖИВА ФАРМ – ВЕЛЕС за довербата и искрената соработка.   ПЗУ АПТЕКА ЖИВА ФАРМ 1 Адреса:  УЛ. БОРИС ТРАЈКОВСКИ ( ЛЕНИНОВА ) Бр.7 Локација:кај споменик Бауман Град: Велес Контакт телефон: 043 235121 Работно време: Пон – Нед од 07:00 до 21:00 ПЗУ АПТЕКА ЖИВА ФАРМ 2.. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ДЕФИНИЦИИ ЗА МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив. НАСМЕВКАТА ПРЕТСТАВУВА СПЕЦИФИЧЕН ИЗРАЗ НА ЛИЦЕТО И УСНИВЕ КОИ ПОКАЖУВАТ ПОЗИТИВНИ ЧУВСТВА И ЕМОЦИИ КАКО ВЕСЕЛОСТ, СРЕЌА, РАДОСТ И ЉУБОВ. Кога насмевката е искрена, таа го растопува ледот на вознемиреностите и стравовите. Ги отстранува фустрациите и.. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ЗДРАВО СРЦЕ И АРТЕРИИ СО НОРМАЛНИ ВРЕДНОСТИ НА ХОЛЕСТЕРОЛ И ТРИГЛИЦЕРИДИ ВО КРВТА “ Со Антонела Нова и НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ – СОВРЕМЕНИОТ АНТИЛИПИДЕН ПРОИЗВОД – придонесува за нормални вредности на холестерол и триглицериди во крвта. ШТО СЕ КРВНИ ЛИПИДИ ? Крвни липиди се нарекуваат сите масни материи во крвта вклучувајќи ги ХЛД.. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА ” ДЕФИНИЦИИ ЗА МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ ” Со Антонела Нова и НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ.   СИЛНА САМОДОВЕРБА Е КОГА ЛИЧНОСТА ИМА ПОЗИТИВЕН СТАВ И МИСЛЕЊЕ ЗА СЕБЕ, СЕ ПОЧИТУВА СЕБЕСИ, СЕ СМЕТА ЗА ДОСТОЕН И ВРЕДЕН, НО НЕ И ПОДОБАР ОД ДРУГИТЕ. ТОА СЕ ЛУЃЕ КОИ ГИ ПРЕПОЗНАВАТ СВОИТЕ ОГРАНИЧУВАЊА И.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКИ ЕУРОФАРМ – ВЕЛЕС за довербата и искрената соработка.   ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ 1 Адреса:  УЛ. 8-ми СЕПТЕМВРИ Бр.56 Локација: во центар до кружен тек Град: Велес Контакт телефон: 043 222886 Работно време: Пон – Саб од 08:00 до 21:00   Нед од 08:00 до 14:00 ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ.. read more →