There is no excerpt because this is a protected post.

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКИ БРУНО – КИЧЕВО за довербата и искрената соработка. ПЗУ АПТЕКА БРУНО 1 Адреса:  УЛ. АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ БР. 107 (Маршал Тито) Локација: во Кичево Град: КИЧЕВО Контакт телефон: 045 223834 Работно време: Пон – Пет од 07:00 до 22:30 ПЗУ АПТЕКА БРУНО 2 Адреса:  УЛ. БОРИС КИДРИЧ Б.Б. .. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКИ ЕУРОФАРМ – СКОПЈЕ за довербата и искрената соработка.   ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ  – ПЕТРОВЕЦ Адреса:  УЛ.1, с.Петровец 105-а Локација: во поликлиника Итали Град: СКОПЈЕ Контакт телефон: 02 2533435 Работно време: Пон – Саб од 08:00 до 22:00 Нед од 08:00 до 14:00   ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ  –.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКА РОСА ВИТА – БИТОЛА за довербата и искрената соработка. ПЗУ АПТЕКА РОСА ВИТА Адреса:  УЛ. МОША ПИЈАДЕ БР.11/13 Локација: во близина на јавор Град: БИТОЛА Контакт телефон: 047 236 468 Работно време: Пон – Нед од 07:00 до 23:00 Достапни се сите наши производи: НЕОЛЕКСАН, НЕОЛЕКСАН СР,.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКА КЕНАН ФАРМАЦИЈА – ГОСТИВАР за довербата и искрената соработка.   ПЗУ АПТЕКА КЕНАН ФАРМАЦИЈА Адреса:  УЛ. ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ БР.29 Локација: до кружентек Град: ГОСТИВАР Контакт телефон: 042 214 339 Работно време: Пон – Пет од 08:00 до 22:00           read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКИ ЕУРОФАРМ – БИТОЛА за довербата и искрената соработка. ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ – ЦЕНТАР Адреса:  УЛ. ЈОСИФ ЈОСИФОВСКИ СВЕШТАРОТ БР.1 Локација: центар Град: БИТОЛА Контакт телефон: 047 224 224 Работно време: Пон – Саб од 08:00 до 22:00, Нед од 08:00 до 14:00 ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ – БОЛНИЦА.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКА МЕРИФАРМ – ОХРИД за довербата и искрената соработка.   ПЗУ АПТЕКА МЕРИФАРМ   Адреса:  БУЛ. МАКЕДОНСКИ ПРОСВЕТИТЕЛИ БР.9-а Локација: спроти судот Град: ОХРИД Контакт телефон: 046 260 668 Работно време: Пон – Пет од 08:00 до 20:00           read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКА КЕМОФАРМАЦИЈА БОНИ – ТЕТОВО за довербата и искрената соработка. ПЗУ АПТЕКА КЕМОФАРМАЦИЈА БОНИ Адреса:  УЛ. 29-ти НОЕМВРИ БР.33 Локација: спроти болницата Град: ТЕТОВО Контакт телефон: 044 332 286 Работно време: Пон – Нед од 07:00 до 02:00 Достапни се сите наши производи: НЕОЛЕКСАН, НЕОЛЕКСАН СР, НЕОФОЛИК, НЕОЛИПИДРА.. read more →

There is no excerpt because this is a protected post. read more →

ЗДРАВЈЕТО Е ДЕФИНИРАНО КАКО СОСТОЈБА НА ЦЕЛОСНА ФИЗИЧКА, ПСИХИЧКА И СОЦИЈАЛНА БЛАГОСОСТОЈБА, А НЕ САМО ОДСУСТВО НА БОЛЕСТ. ЗДРАВЈЕТО ЗАВИСИ ОД НАШИТЕ ГЕНИ, НАЧИНОТ НА ЖИВОТ И ЗДРАВСТВОТО. ПОДОБРУВАЊЕ НА ЗДРАВЈЕТО Е ГРИЖА ЗА СЕКОЈ ОД НАС. НЕ ЗАБОРАВАЈТЕ! ЗДРАВИОТ ЧОВЕК ИМА СТОТИЦИ ЖЕЛБИ, А БОЛНИОТ САМО ЕДНА – ДА БИДЕ ЗДРАВ! read more →