Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на сите здравствени работници во ЈЗУ ПОЛИКЛИНИКА ЈАНЕ САНДАНСКИ – СКОПЈЕ за довербата во нашата искрена работа и во нашите иновативни, квалитетни, ефикасни и пред се безбедни производи.   ЈЗУ ПОЛИКЛИНИКА ЈАНЕ САНДАНСКИ – СКОПЈЕ Адреса:  УЛ. КОСТА НОВАКОВИЌ Б.Б. Локација: Аеродром Град: СКОПЈЕ Контакт телефон: 02 2464997 Работно време:.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКА ВИТАЛ ФАРМ – ТЕТОВО за довербата и искрената соработка.   ПЗУ АПТЕКА ВИТАЛ ФАРМ Адреса:  УЛ. ИЛИНДЕНСКА Б.Б. Локација: во близина на Али баба Град: ТЕТОВО Контакт телефон: 071 536614 Работно време: Пон – Нед од 08:00 до 21:00   read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на сите здравствени работници во ЈЗУ ПОЛИКЛИНИКА ИДАДИЈА – СКОПЈЕ за довербата во нашата искрена работа и во нашите иновативни, квалитетни, ефикасни и пред се безбедни производи.   ЈЗУ ПОЛИКЛИНИКА ИДАДИЈА – СКОПЈЕ Адреса:  БУЛ. М.Т.ГОЛОГАНОВ Б.Б. Локација: спроти амсм Град: СКОПЈЕ Контакт телефон: 02 3111310 Работно време: Пон –.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на сите здравствени работници во ЈЗУ ПОЛИКЛИНИКА БУКУРЕШТ – СКОПЈЕ за довербата во нашата искрена работа и во нашите иновативни, квалитетни, ефикасни и пред се безбедни производи.   ЈЗУ ПОЛИКЛИНИКА БУКУРЕШТ – СКОПЈЕ Адреса:  БУЛ. ПАРТИЗАНСКИ ОДРЕДИ Б.Б. Локација: во Карпош 3 Град: СКОПЈЕ Контакт телефон: 02 3064088 Работно време:.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКИ ЕЛИКСИР – СТРУМИЦА за довербата и искрената соработка.   ПЗУ АПТЕКА ЕЛИКСИР 1 Адреса:  УЛ. ДИМИТАР ВЛАХОВ БР.29 Локација: до општа болница Град: СТРУМИЦА Контакт телефон: 034 323511 Работно време: Пон – Нед од 07:30 до 22:00   ПЗУ АПТЕКА ЕЛИКСИР 2 Адреса:  УЛ. МЛАДИНСКА БР.13 Локација:.. read more →

Ние сме млади, енергични и амбициозни. Секогаш се стремиме да бидеме чекор напред со интегритет, доверба, веродостојност, стручност, реноме, транспарентност, одговорност, расположливост, компетентност, вештини и искуство … Иновации – Создаваме вредности, професионализам и обезбедуваме висококвалитетни, оригинални, иновативни, ефикасни и пред се безбедни производи од реномирани светски производители со цел исполнување на барањата и очекувањата на.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКИ ЕУРОФАРМ – СТРУМИЦА за довербата и искрената соработка.   ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ 1 Адреса:  УЛ. МАРШАЛ ТИТО Б.Б. Локација: во Струмица Град: СТРУМИЦА Контакт телефон: 034 328883 Работно време: Пон – Саб од 07:30 до 21:00  Нед од 08:30 до 14:30   ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ 2 Адреса: .. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКА ХЕРА – ПРИЛЕП за довербата и искрената соработка. ПЗУ АПТЕКА ХЕРА   Адреса:  УЛ. ДИМО НАРЕДНИКОТ БР.63 Локација: Населба Димо Наредникот Град: ПРИЛЕП Контакт телефон: 048 420421 Работно време: Пон – Саб од 08:00 до 21:00 Достапни се сите наши производи: НЕОЛЕКСАН, НЕОЛЕКСАН СР, НЕОФОЛИК, НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ,.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ- СТРУГА за довербата и искрената соработка. ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ Адреса:  УЛ. 15 – КОРПУС БР.2 Локација: Струга Град: СТРУГА Контакт телефон: 046 788533 Работно време: Пон – Нед од 07:00 до 23:00 Достапни се сите наши производи: НЕОЛЕКСАН, НЕОЛЕКСАН СР, НЕОФОЛИК, НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ, ЦИСТОСТОП РАПИД, ЦИСТОСТОП.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКИ МЕНТА ФАРМ – ПРИЛЕП за довербата и искрената соработка. ПЗУ АПТЕКА МЕНТА ФАРМ 1 Адреса:  УЛ. ПРИЛЕПСКИ БРАНИТЕЛИ ( МАРКОВСКА ) БР. 190 Локација: кај факултетот Град: ПРИЛЕП Контакт телефон: 048 422551 Работно време: Пон – Пет од 07:30 до 23:00 Саб – Нед од 07:30.. read more →