Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКИ ЗДРАВЈЕ – ШТИП за довербата и искрената соработка.   ПЗУ АПТЕКА ЗДРАВЈЕ 2 Адреса:  УЛ. МАРШАЛ ТИТО Б.Б. Локација: во трговски цетар Град: Штип Контакт телефон: 078 264141 Работно време: Пон – Пет од 07:30 до 21:00   Саб од 08:00 до 20:00  Нед од 08:00 до.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на сите здравствени работници во З.У СТУДЕНТСКА ПОЛИКЛИНИКА НА УНИВЕРЗИТЕТОТ СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ – СКОПЈЕ за довербата во нашата искрена работа и во нашите иновативни, квалитетни, ефикасни и пред се безбедни производи.   З.У. СТУДЕНТСКА ПОЛИКЛИНИКА НА УНИВЕРЗИТЕТОТ СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ – СКОПЈЕ Адреса:  УЛ. МИТРОПОЛИТ.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на сите здравствени работници во ЈЗУ ПОЛИКЛИНИКА БИТ ПАЗАР – СКОПЈЕ за довербата во нашата искрена работа и во нашите иновативни, квалитетни, ефикасни и пред се безбедни производи.   ЈЗУ ПОЛИКЛИНИКА БИТ ПАЗАР – СКОПЈЕ Адреса:  БУЛ. КРСТЕ МИСИРКОВ БР.28 Локација: Бит пазар Град: СКОПЈЕ Контакт телефон: 02 3134534.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКИ ЖИВА ФАРМ – ВЕЛЕС за довербата и искрената соработка.   ПЗУ АПТЕКА ЖИВА ФАРМ 1 Адреса:  УЛ. БОРИС ТРАЈКОВСКИ ( ЛЕНИНОВА ) Бр.7 Локација:кај споменик Бауман Град: Велес Контакт телефон: 043 235121 Работно време: Пон – Нед од 07:00 до 21:00 ПЗУ АПТЕКА ЖИВА ФАРМ 2.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКИ ЕУРОФАРМ – ВЕЛЕС за довербата и искрената соработка.   ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ 1 Адреса:  УЛ. 8-ми СЕПТЕМВРИ Бр.56 Локација: во центар до кружен тек Град: Велес Контакт телефон: 043 222886 Работно време: Пон – Саб од 08:00 до 21:00   Нед од 08:00 до 14:00 ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на сите здравствени работници во ЈЗУ ПОЛИКЛИНИКА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ – СКОПЈЕ за довербата во нашата искрена работа и во нашите иновативни, квалитетни, ефикасни и пред се безбедни производи.   ЈЗУ ПОЛИКЛИНИКА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ – СКОПЈЕ Адреса:  БУЛ. ПАРТИЗАНСКИ ОДРЕДИ БР.177 Локација: Ѓорче Петров Град: СКОПЈЕ Контакт телефон: 02 2031022.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на сите здравствени работници во ЈЗУ ПОЛИКЛИНИКА ЧЕНТО – СКОПЈЕ за довербата во нашата искрена работа и во нашите иновативни, квалитетни, ефикасни и пред се безбедни производи.   ЈЗУ ПОЛИКЛИНИКА ЧЕНТО – СКОПЈЕ Адреса:  УЛ. МАЏАРИ Б.Б. Локација: Ченто Град: СКОПЈЕ Контакт телефон: 02 2522 351 Работно време:.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ – КУМАНОВО за довербата и искрената соработка.   ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ 1 Адреса:  БУЛ. ПЛОШТАД НОВА ЈУГОСЛАВИА БР.2 Локација: близу Нама Град: КУМАНОВО Контакт телефон: 031 432426 Работно време: Пон – Саб од 08:00 до 22:00  Нед од 08:00 до 14:00   ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ.. read more →

Ние сме млади, енергични и амбициозни. Секогаш се стремиме да бидеме чекор напред со интегритет, доверба, веродостојност, стручност, реноме, транспарентност, одговорност, расположливост, компетентност, вештини и искуство … Иновации – Создаваме вредности, професионализам и обезбедуваме висококвалитетни, оригинални, иновативни, ефикасни и пред се безбедни производи од реномирани светски производители со цел исполнување на барањата и очекувањата на.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ – ГОСТИВАР за довербата и искрената соработка.   ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ Адреса:  УЛ. МАЈОР ЧЕДЕ ФИЛИПОВСКИ БР.3 Локација: Гостивар Град: ГОСТИВАР Контакт телефон: 042 217484 Работно време: Пон – Саб од 08:00 до 21:00       read more →