Ние сме млади, енергични и амбициозни. Секогаш се стремиме да бидеме чекор напред со интегритет, доверба, веродостојност, стручност, реноме, транспарентност, одговорност, расположливост, компетентност, вештини и искуство … Иновации – Создаваме вредности, професионализам и обезбедуваме висококвалитетни, оригинални, иновативни, ефикасни и пред се безбедни производи од реномирани светски производители со цел исполнување на барањата и очекувањата на.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на сите здравствени работници во КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР ” МАЈКА ТЕРЕЗА ” – СКОПЈЕ за довербата во нашата искрена работа и во нашите иновативни, квалитетни, ефикасни и пред се безбедни производи.   КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР ” МАЈКА ТЕРЕЗА ” – СКОПЈЕ Адреса:  УЛ. МАЈКА ТЕРЕЗА ( ВОДЊАНСКА ) БР.17 Локација:.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКИ ЕРОФАРМ – КАВАДАРЦИ за довербата и искрената соработка.   ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ 1 Адреса:  УЛ. 7-МИ СЕПТЕМВРИ БР.85 Локација: Кавадарци Град: Кавадарци Контакт телефон: 043 415 799 Работно време: Пон – Пет од 08:00 до 20:30 • Саб од 08:00 до 20:00 • Нед од.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКИ ЕУРОФАРМ – СКОПЈЕ за довербата и искрената соработка.   ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ  – ПЕТРОВЕЦ Адреса:  УЛ.1, с.Петровец 105-а Локација: во поликлиника Итали Град: СКОПЈЕ Контакт телефон: 02 2533435 Работно време: Пон – Саб од 08:00 до 22:00 Нед од 08:00 до 14:00   ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ  –.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на сите здравствени работници во ГРАДСКА ОПШТА БОЛНИЦА 8-ми СЕПТЕМВРИ за довербата во нашата искрена работа и во нашите иновативни, квалитетни, ефикасни и пред се безбедни производи.   ГРАДСКА ОПШТА БОЛНИЦА 8-ми СЕПТЕМВРИ Адреса:  УЛ. ПАРИСКА Б.Б. Локација: Карпош 3 Град: СКОПЈЕ Контакт телефон: 02 3087400 Работно време: 24/7.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКИ БИОФАРМ – ШТИП за довербата и искрената соработка.   ПЗУ АПТЕКА БИОФАРМ 1 Адреса:  УЛ. ХРИСТИЈАН КАРПОШ БР.31 Локација: Штип Град: Штип Контакт телефон: 032 385525 Работно време: Пон – Пет од 08:00 до 20:30 • Саб од 08:00 до 20:00 • Нед од 08:00 до.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на сите здравствени работници во ЈЗУ ПОЛИКЛИНИКА НА МВР – СКОПЈЕ за довербата во нашата искрена работа и во нашите иновативни, квалитетни, ефикасни и пред се безбедни производи.   ЈЗУ ПОЛИКЛИНИКА НА МВР – СКОПЈЕ Адреса:  УЛ. СТИВ НАУМОВ ( ЛЕНИНГРАДСКА ) БР.77 Локација: позади Кјуби Македонија Град:.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКИ ЕЛИКСИР – СТРУМИЦА за довербата и искрената соработка.   ПЗУ АПТЕКА ЕЛИКСИР 1 Адреса:  УЛ. БРАЌА МИЛАДИНОВИ Б.Б. Локација: Струмица Град: Струмица Контакт телефон: 034 330482 Работно време: Пон – Пет од 07:30 до 22:00   Саб од 08:00 до 15:00   ПЗУ АПТЕКА ЕЛИКСИР 2 Адреса: .. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на сите здравствени работници во ЈЗУ ПОЛИКЛИНИКА ЧАИР – СКОПЈЕ за довербата во нашата искрена работа и во нашите иновативни, квалитетни, ефикасни и пред се безбедни производи.   ЈЗУ ПОЛИКЛИНИКА ЧАИР – СКОПЈЕ Адреса:  УЛ. 2-ра МАКЕДОНСКА БРИГАДА БР.5 Локација: Чаир кај кружентек Град: СКОПЈЕ Контакт телефон: 02 2611506.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на сите здравствени работници во ЈЗУ ”ЗДРАВСТВЕН ДОМ НА СКОПЈЕ”- ЗМЗ„ МЛАДОСТ “ за довербата во нашата искрена работа и во нашите иновативни, квалитетни, ефикасни и пред се безбедни производи.   ЗАВОД ЗА МЕНТАЛНО ЗДРАВЈЕ НА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ ” МЛАДОСТ ”  Адреса:  БУЛ. ПАРТИЗАНСКИ ОДРЕДИ БР. 60а.. read more →