ЛЕТО СО ЦВЕТ, ЗА ЕКОЛОШКА СВЕСТ ! #ЛетоСоЦвет #ЕколошкаСвест ЗА ПОДРШКА НА НОВАМЕД КАМПАЊАТА : ” СО ПОЧИСТА ПРИРОДА, ВОДА И ВОЗДУХ, ДО ПОДОБРО ПСИХО – ФИЗИЧКО ЗДРАВЈЕ ! “ Со Сара Нова и НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ. “ ГРИЖА ЗА ПРИРОДАТА, ВОДАТА И ВОЗДУХОТ Е ПРЕКРАСНА ЧОВЕКОВА ОСОБИНА И Е ПОКАЗАТЕЛ ЗА МЕНТАЛНО ЗДРАВА.. read more →