НОВАМЕД КАМПАЊА ” ДЕФИНИЦИИ ЗА МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ ” Со Антонела Нова и НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ.   ЉУБОВТА Е НАЈПОЗИТИВНА СИЛА И ЕНЕРГИЈА КОЈА МОЖЕ ДА ЈА ПОЧУВСТВУВАШ И СПОДЕЛУВАШ. ТАА Е ПОЗИТИВНА СИЛА И ЕНЕРГИЈА НА УМОТ И РАЗУМОТ, ТАА Е ПОЗИТИВНА СИЛА И ЕНЕРГИЈА НА МИСЛИТЕ, ЧУВСТВАТА И ЕМОЦИИТЕ. ТАА.. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА ” ДЕФИНИЦИИ ЗА МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ ” Со Антонела Нова и НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ.    ПОЗИТИВНА МИСЛА Е МЕНТАЛЕН ИЛИ УМСТВЕН ПРОЦЕС ШТО НИ ДОЗВОЛУВА ДА СОЗДАДЕМЕ ПОЗИТИВЕН КОНЦЕПТ ЗА ЖИВОТОТ И ДА СЕ СПРАВУВАМЕ ЕФИКАСНО СО СЕ, ВО СОГЛАСНОСТ СО НАШИТЕ ЖЕЛБИ И ЦЕЛИ.   Луѓево веќе почнуваат да.. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ДЕФИНИЦИИ ЗА МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив.   СИЛНА САМОДОВЕРБА Е КОГА ЛИЧНОСТА ИМА ПОЗИТИВЕН СТАВ И МИСЛЕЊЕ ЗА СЕБЕ, СЕ ПОЧИТУВА СЕБЕСИ, СЕ СМЕТА ЗА ДОСТОЕН И ВРЕДЕН, НО НЕ И ПОДОБАР ОД ДРУГИТЕ. ТИЕ СЕ ЛУЃЕ КОИ ГИ ПРЕПОЗНАВАТ СВОИТЕ ОГРАНИЧУВАЊА.. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ДЕФИНИЦИИ ЗА МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив.   СРЕЌА Е СОСТОЈБА НА УМОТ, КОГА ВО ПОГОЛЕМИОТ ДЕЛ ОД ВРЕМЕТО ИМАМЕ ВЕДРИ И ПОЗИТИВНИ МИСЛИ, ЧУВСТВА И ЕМОЦИИ. Среќа е вродена особина на човечкиот ум и само кога сме среќни мислиме подобро, се чувствуваме.. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ДЕФИНИЦИИ ЗА МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив. НАСМЕВКАТА ПРЕТСТАВУВА СПЕЦИФИЧЕН ИЗРАЗ НА ЛИЦЕТО И УСНИВЕ КОИ ПОКАЖУВАТ ПОЗИТИВНИ ЧУВСТВА И ЕМОЦИИ КАКО ВЕСЕЛОСТ, СРЕЌА, РАДОСТ И ЉУБОВ. Кога насмевката е искрена, таа го растопува ледот на вознемиреностите и стравовите. Ги отстранува фустрациите и.. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА ” ДЕФИНИЦИИ ЗА МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ ” Со Антонела Нова и НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ.   СИЛНА САМОДОВЕРБА Е КОГА ЛИЧНОСТА ИМА ПОЗИТИВЕН СТАВ И МИСЛЕЊЕ ЗА СЕБЕ, СЕ ПОЧИТУВА СЕБЕСИ, СЕ СМЕТА ЗА ДОСТОЕН И ВРЕДЕН, НО НЕ И ПОДОБАР ОД ДРУГИТЕ. ТОА СЕ ЛУЃЕ КОИ ГИ ПРЕПОЗНАВАТ СВОИТЕ ОГРАНИЧУВАЊА И.. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ГРИЖА ЗА МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив. ПОЗИТИВНА МИСЛА Е МЕНТАЛЕН ИЛИ УМСТВЕН ПРОЦЕС ШТО НИ ДОЗВОЛУВА ДА СОЗДАДЕМЕ ПОЗИТИВЕН КОНЦЕПТ ЗА ЖИВОТОТ. ДА СЕ СПРАВУВАМЕ ЕФИКАСНО СО СЕ ВО ЖИВОТОТ, ВО СОГЛАСНОСТ СО НАШИТЕ МОЖНОСТИ И ЦЕЛИ. Луѓево почнуват да го разбират степенот до.. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ГРИЖА ЗА МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив. ПОД ПОЗИТИВНИ ЕМОЦИИ И ЧУВСТВА СЕ ПОДРАЗБИРА СЕКОЈА ПОЗИТИВНА ВОЗБУДЕНОСТ НА УМОТ И СЕТИЛАТА. СЕКОЈА ПОЗИТИВНА ВОЗБУДЕНА МЕНТАЛНА СОСТОЈБА. Позитивните мисли ги менуват работите кон подобро, се додека позитивните емоции и чувства се вистински во нас. Затоа практикувајте.. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ГРИЖА ЗА МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив. СРЕЌА Е СОСТОЈБА НА УМОТ КОГА ВО ПОГОЛЕМ ДЕЛ ОД ВРЕМЕТО ИМАМЕ ВЕДРИ И ПОЗИТИВНИ МИСЛИ, ЧУВСТВА И ЕМОЦИИ. Среќата е вродена особина на човечкиот ум, само кога сме среќни мислиме подобро, се чувствуваме подобро и сме поздрави… read more →