” СЕКОЈА ПАТОЛОШКА ПОЈАВА ВО ОДРЕДЕН ОРГАН ИЛИ ОРГАНСКИ СИСТЕМ ИМА ФАКТОР ПРИЧИНА / ПРИЧИНИТЕЛ КОЈА ТРЕБА НАВРЕМЕНО ДА СЕ СПРЕЧИ И ЕЛИМИНИРА, ЗА ДОБРО ЗДРАВЈЕ “
NOVAMED | #WhenYouNeedHealth | #КогаВиТребаЗдравје | #KurJuDuhetShëndet | SCIENCE | INTELLIGENCE | INNOVATION | WWW.NOVAMED.MK