НОВАМЕД КАМПАЊА  ” СО ПОЧИСТА ПРИРОДА, ВОДА И ВОЗДУХ, ДО ПОДОБРО ПСИХО – ФИЗИЧКО ЗДРАВЈЕ ! “
Со Сара Нова и НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ.

 

Човечноста е во хармонија со природата, водата и воздухот. Взаимна хармонија со многу придобивки за човековото психо-физичко здравје и благосостојба. Чистата животна средина е благодат за нас и за идните генерации и никој нема право да загадува се.
 
ПРАВОТО НА ЗДРАВА ЖИВОТНА СРЕДИНА Е ФУНДАМЕНТАЛНО ГРАЃАНСКО ПРАВО. ВИЕ! ВИЕ ТОА ГО ЗНАЕТЕ! ВИЕ ТОА ГО МОЖЕТЕ! ВИЕ ТОА ГО ПОЧИТУВАТЕ!
 
Да покажеме човечност кон животната средина, кон природата и природните ресурси. Да покажеме повисоко ниво на еколошка свест. Да шириме добри еколошки навики. Да превенираме веднаш при еколошки ризици , ефикасно и без одложување.
 
Да се восхитуваме на чистата природа, на планините, на шумите, на реките, на езерата, на парковете, на околината, на улиците и т.н. БЕЗ ЗАГАДУВАЊЕ, КРАТКО И ЈАСНО !

 


 

НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ
ДЕФИНИТИВНО ” НЕОЛЕКСАН ” – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ – ПРИДОНЕСУВА ЗА ПОДОБРО МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ, СЕКАКО И ЗА МИРЕН СОН.
Неолексан – незаменливиот природен антидепресив – е познат по високиот квалитет на составот и по иновативните методи на производство. Со патентирана и современа метода на фармацевтско таблетирање на природен состав кој овозможува продолжително – пролонгирано дејство на Неолексан таблетата. Современост во пакување, во специјални матни блистерни фолии за заштита на квалитетот и природниот состав од надворешни фактори.
Дозирање: Се започнува со една таблета на ден. После 4-5 ден по потреба се зголемува дозата на два пати на ден по една таблета. Максималната дозволена дневна доза е три пати на ден по една таблета. За несоница ( инсомнија ) дозирањето е една до две таблети, еден час пред легнување.
Времетраење на терапијата: три до шест месеци, во зависност од сериозноста на клиничката состојба.

Нема контраиндикации и несакани ефекти. И при долгогодишна употреба не предизвикува зависност.

За повеќе информaции на: НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ
Продажни места: АПТЕКИ
drugs1ПРОИЗВОДОТ Е ДОДАТОК ВО ИСХРАНАТА И СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО.ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.