НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ – Придонесува за подобро ментално и емоционално здравје, секако и за мирен сон. Неолексан е додаток во исхрана, на природна база, нема контраиндикации и не предизвикува зависност.

АНКСИОЗНОСТА СЕРИОЗНО ГО НАРУШУВА ВАШЕТО ПСИХО-ФИЗИЧКО ЗДРАВЈЕ.

Неолексан – незаменливиот природен антидепресив – е познат по високиот квалитет на составот и по иновативните методите на производство, со патентирана, современа метода на фармацевтско таблетирање на природен состав која овозможува продолжително – пролонгирано дејство на таблетата. Современост во пакувањето, во специјални матни блистерни фолии за заштита на квалитетот и составот од влијание на надворешни фактори.

Неолексан – незаменливиот природен антидепресив – во нашиот фармацевтски пазар – во аптеките www.novamed.mk/аптеки се нуди во две различни јачини, и тоа како НЕОЛЕКСАН од 100мг / 30 таблети – 500 ден. и НЕОЛЕКСАН СР 150мг / 30 таблети – 600 ден. Секое пакување на Неолексан во себе содржи упатсво за употреба и точно дефиниран рок на траење на производот.

Неолексан е додаток во исхрана и се издава без лекарски рецепт, пред употреба внимателно прочитајте го упатството. За стручно-професионално мислење консултирајте се со вашиот лекар или фармацевт.