НОВАМЕД КАМПАЊА ” ДЕФИНИЦИИ ЗА МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ ” Со Антонела Нова и НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ.
 
ЉУБОВТА Е НАЈПОЗИТИВНА СИЛА И ЕНЕРГИЈА КОЈА МОЖЕ ДА ЈА ПОЧУВСТВУВАШ И СПОДЕЛУВАШ. ТАА Е ПОЗИТИВНА СИЛА И ЕНЕРГИЈА НА УМОТ И РАЗУМОТ, ТАА Е ПОЗИТИВНА СИЛА И ЕНЕРГИЈА НА МИСЛИТЕ, ЧУВСТВАТА И ЕМОЦИИТЕ. ТАА Е ПОЗИТИВНА СИЛА И ЕНЕРГИЈА НА СРЦЕТО И СЕТИЛАТА. ТАА Е ПОЗИТИВНА СИЛА И ЕНЕРГИЈА НА СРЕЌАТА И НАСМЕВКАТА.
 
ЉУБОВТА Е ПОЗИТИВНА СИЛА И ЕНЕРГИЈА КОЈА СЕЕ ЗДРАВЈЕ И РАДОСТ ВО ЖИВОТОТ.
 
Љубовта е позитивна енергија која ти овозможува да веруваш, да сакаш и да посакуваш. Ти овозможува да оствариш животни цели, желби и соништа, да живееш здрав живот исполнет со радост и среќа, да се чувствуваш силно и безбедно, да ги надминеш со леснотија сите животни проблеми и предизвици, да си благодарен, да помагаш, да простуваш, да освојуваш, да успееш, да имаш прекрасен и убав живот.
 
ОНАМУ КАДЕ ШТО ИМА ВИСТИНСКА ЉУБОВ, СЕКОГАШ ИМА ДОБРИНА !
 
Љубовта е долготрпелива и љубезна. Љубовта не е завидлива, не се фали, не се возвишува, не критикува, не се однесува непристојно, не мрази, не ја бара својата корист, не се раздразнува, не шири зло, не и се радува на неправдата, а се радува на добрината, верноста и искреноста.
 
ВРСКИТЕ И ПРИЈАТЕЛСТВАТА КОИ СЕ ТЕМЕЛАТ ВРЗ ВИСТИНСКА ЉУБОВ СЕ ЦВРСТИ И СРЕЌНИ, И ПОКРАЈ ЧОВЕКОВОТО НЕСОВРШЕНСТВО!
 
Љубовта е таа која ти овозможува да го искусиш животот, а истовремено да си исполнет со радост, среќа, здравје и виталност. Кога ќе ја разбереш силата на вистинска љубов, ќе имаш прекрасен живот со добро психо-физичко здравје. Колку повеќе ќе ја почувствуваш вистинската љубов, толку повеќе силата на љубовта ќе ја топи негативноста, вознемиреноста, стравот во твоето тело и ум. Ќе се почувствуваш здрав, среќен, благодарен, радосен и успешен.
 
СЕТА УБАВИНА ВО ЖИВОТОТ, ДОАЃА ОД ПОЗИТИВНАТА ЕНЕРГИЈА И СИЛА НА ВИСТИНСКА ЉУБОВ !
 
Вистинска љубов е многу повеќе од љубов кон саканата личност, семејството, пријателите и омилените работи. Затоа што вистинската љубов не е само чувство и емоција, вистинската љубов е позитивна енергија и сила која не движи низ животот. Вистинска љубов е причина за се што е добро и позитивно. Сите изуми, откритија и човекови креации апсолутно дошле од позитивната сила на вистинска љубов. Фрли поглед околу себе. Се што ќе видиш, не би било таму без позитивната енергија на вистинска љубов.
 
ВИСТИНСКА ЉУБОВ Е ИЗВОР НА ДОБРИ ДЕЛА, ИЗУМИ, ОТКРИТИЈА, ИНОВАЦИИ И КРЕАЦИИ !
 
Се што сакаш да бидеш, да направиш или да имаш, доаѓа од љубовта. Без љубовта, не би постоела позитивна сила и енергија да те придвижи, да станеш наутро, да работиш, да се забавуваш, да се насмееш, да разговараш, да учиш, да студираш, да сакаш и т.н. Токму позитивната сила на љубовта те инспирира во животот и ти ја вдахнува желбата да успееш, да сакаш, да веруваш, да посакуваш и да постигнеш било што. Ако не дозволувате да ве преовладува позитивната сила на вистинска љубов, ќе ве преовладува негативноста, негативните чувства и емоции, вознемиреноста, стравовите, немирот и т.н.
 
ЗАД СЕКОЕ УБАВО И ПРЕКРАСНО НЕШТО ВО ЖИВОТОТ, СТОИ СИЛАТА НА ВИСТИНСКА ЉУБОВ !
 
Позитивната сила и енергија на љубовта може да промени се кон подобро, да ја елиминира се таа негативност во животот, во здравјето, во кариерата, во семејството, во врската и во секоја сфера од животот. Треба да се знае дека вистинската љубов е причина за сите добри дела во животот, а недостигот на љубов е причина за вознемиреност, болка и страдање.
 
СЕКОЕ ДОБРО ЧУВСТВО И ЕМОЦИЈА ТЕ СООЕДИНУВА СО СИЛАТА НА ЉУБОВТА, ЗАТОА ШТО ЉУБОВТА Е ИЗВОР НА ДОБРИНА !
 
Невозможно е да се има добро здравје и прекрасен живот, без љубов. Сосема е логично дека љубовта игра важна и позитивна улога врз ментално – емоционално здравје, врз физичкото здравје и врз животот во целина.
 
ВИСТИНСКАТА ЉУБОВ НЕ ОСЛОБОДУВА ОД СЕТА ТЕЖИНА И БОЛКА ВО ЖИВОТОТ – СО ВИСТИНСКА ЉУБОВ НИШТО НЕ Е НЕВОЗМОЖНО !
 
 
НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ
ДЕФИНИТИВНО ” НЕОЛЕКСАН ” – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ – ПРИДОНЕСУВА ЗА ПОДОБРО МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ, СЕКАКО И ЗА МИРЕН СОН.
Неолексан – незаменливиот природен антидепресив – е познат по високиот квалитет на составот и по иновативните методи на производство. Со патентирана и современа метода на фармацевтско таблетирање на природен состав кој овозможува продолжително – пролонгирано дејство на Неолексан таблетата. Современост во пакување, во специјални матни блистерни фолии за заштита на квалитетот и природниот состав од надворешни фактори.
Дозирање: Се започнува со една таблета на ден. После 4-5 ден по потреба се зголемува дозата на два пати на ден по една таблета. Максималната дозволена дневна доза е три пати на ден по една таблета. За несоница ( инсомнија ) дозирањето е една до две таблети, еден час пред легнување.
Времетраење на терапијата: три до шест месеци, во зависност од сериозноста на клиничката состојба.

Нема контраиндикации и несакани ефекти. И при долгогодишна употреба не предизвикува зависност.

За повеќе информaции на: НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ
Продажни места: АПТЕКИ
drugs1ПРОИЗВОДОТ Е ДОДАТОК ВО ИСХРАНАТА И СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО.ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.