Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКИ ЕРОФАРМ – КАВАДАРЦИ за довербата и искрената соработка.

 

ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ 1
Адреса:  УЛ. 7-МИ СЕПТЕМВРИ БР.85
Локација: Кавадарци
Град: Кавадарци
Контакт телефон: 043 415 799
Работно време: Пон – Пет од 08:00 до 20:30 • Саб од 08:00 до 20:00 • Нед од 08:00 до 14:00

 

ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ 2
Адреса: УЛ. БРАЌА ХАЏИТЕФОВИ БР.2
Локација: Кавадарци
Град: Кавадарци
Контакт телефон: 043 412 142
Работно време: Пон – Саб од 08:00 до 20:00  Нед од 08:00 до 14:00

 

ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ 3
Адреса:  УЛ. НИКОЛА МИНЧЕВ БР.11
Локација: Кавадарци
Град: Кавадарци
Контакт телефон:  043 446 335
Работно време: Пон – Саб од 08:00 до 20:00  Нед од 08:00 до 14:00