ЛЕТО СО ЦВЕТ, ЗА ЕКОЛОШКА СВЕСТ ! #ЛетоСоЦвет #ЕколошкаСвест
ЗА ПОДРШКА НА НОВАМЕД КАМПАЊАТА :
” СО ПОЧИСТА ПРИРОДА, ВОДА И ВОЗДУХ, ДО ПОДОБРО ПСИХО – ФИЗИЧКО ЗДРАВЈЕ ! “
Со Сара Нова и НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ.
“ ГРИЖА ЗА ПРИРОДАТА, ВОДАТА И ВОЗДУХОТ Е ПРЕКРАСНА ЧОВЕКОВА ОСОБИНА И Е ПОКАЗАТЕЛ ЗА МЕНТАЛНО ЗДРАВА И ЗРЕЛА ЛИЧНОСТ. “ – Сара Нова
Грижете се и покажете љубов кон природата. Ако немате време и не можете да придонесувате за почиста природа, тогаш немајте време и за нејзино загадување. Треба да се знае дека грижата е обострана, колку ние покажуваме љубов и грижа кон природата, толку и таа кон нашето психо-физичко здравје. Чистата природа, вода и воздух придонесуват за наше подобро психо-физичко здравје и никој нема право да загадува се.

 


 

НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ
ДЕФИНИТИВНО ” НЕОЛЕКСАН ” – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ – ПРИДОНЕСУВА ЗА ПОДОБРО МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ, СЕКАКО И ЗА МИРЕН СОН.
Неолексан – незаменливиот природен антидепресив – е познат по високиот квалитет на составот и по иновативните методи на производство. Со патентирана и современа метода на фармацевтско таблетирање на природен состав кој овозможува продолжително – пролонгирано дејство на Неолексан таблетата. Современост во пакување, во специјални матни блистерни фолии за заштита на квалитетот и природниот состав од надворешни фактори.
Дозирање: Се започнува со една таблета на ден. После 4-5 ден по потреба се зголемува дозата на два пати на ден по една таблета. Максималната дозволена дневна доза е три пати на ден по една таблета. За несоница ( инсомнија ) дозирањето е една до две таблети, еден час пред легнување.
Времетраење на терапијата: три до шест месеци, во зависност од сериозноста на клиничката состојба.

Нема контраиндикации и несакани ефекти. И при долгогодишна употреба не предизвикува зависност.

За повеќе информaции на: НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ
Продажни места: АПТЕКИ
drugs1ПРОИЗВОДОТ Е ДОДАТОК ВО ИСХРАНАТА И СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО.ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.