Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКИ БИОФАРМ – ШТИП за довербата и искрената соработка.

 

ПЗУ АПТЕКА БИОФАРМ 1
Адреса:  УЛ. ХРИСТИЈАН КАРПОШ БР.31
Локација: Штип
Град: Штип
Контакт телефон: 032 385525
Работно време: Пон – Пет од 08:00 до 20:30 • Саб од 08:00 до 20:00 • Нед од 08:00 до 14:00

 

ПЗУ АПТЕКА БИОФАРМ 2
Адреса:  УЛ. СУТЈЕСКА Б.Б.
Локација: Штип
Град: Штип
Контакт телефон: 032 385525
Работно време: Пон – Саб од 08:00 до 20:00  Нед од 08:00 до 14:00