НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ МОЖЕТЕ ДА ГИ НАЈДЕТЕ ВО СЛЕДНИВЕ АПТЕКИ :  

1077

НАСЕЛБА ПЕТРОВЕЦ    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ  Ул. 1 бр.105-а, Петровец
     
НАСЕЛБА КАДИНО    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ с.Кадино б.б.
     
НАСЕЛБА ДРАЧЕВО    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ 1 Ул. Живко Фирфов лок.284 ( до Поликлиника Драчево )
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ 2 Ул. Иван Хаџиниколов бр.79-а ( во Кам Маркет )
     
     
НАСЕЛБА ЛИСИЧЕ    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ  Ул. Димитар Туриманџоски б.б. ( во Т.Ц. Лисиче )
     
     
НАСЕЛБА НОВО ЛИСИЧЕ    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ РАМСТОР  Ул. Февруарски поход бр.46 ( во склоп на Рамстор )
  АПТЕКА АРТИМЕЗИJА Бул. В.С.Бато бр.9-1 ( Спроти Т-мобиле зградата )
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ БАТО Бул. В.С.Бато ( до Рептил Мркет )
  АПТЕКА АЛПИ ФАРМ 2 бул.В.С.Бато 43 лок.4
     
НАСЕЛБА ЧЕНТО    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ПОЛИКЛИНИКА ЧЕНТО Ул. Маџари б.б. ( Во склоп на поликлиника Ченто )
     
     
НАСЕЛБА МАЏАРИ    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ  Ул. Карл Лимбехт бр. 58 ( кај пазарчето )
  АПТЕКА АЛПИ ФАРМ 10 Ул. Жан Жорес бр.4
     
     
НАСЕЛБА ХИПОДРОМ    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ГАЗИБАБА Ул. Јани Лукровски бр.5
  АПТЕКА ИНТЕГРАЛ ФАРМ Ул. Разлошка бр.16 (во последна 50-ка)
     
НАСЕЛБА АВТОКОМАНДА    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ  Ул. Јани Лукровски бр.5 ( до полициска станица )
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ  Ул. Бапчор бр.4  ( во пазарчето )
     
     
НАСЕЛБА АЕРОДРОМ    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ПОЛИК. ЈАНЕ САНДАНСКИ Ул. Коста Новаковиќ бр.38 ( во склоп на поликлиниката )
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ АЕРОДРОМ 1 Бул. Јане Сандански бр.67 ( позади Капитол )
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ БИСЕР Бул. Јане Сандански бр.70 ( Т.Ц. Бисер )
  АПТЕКА ПАВЛОФАРМ Бул. К.Ј.Питу бр.17 лок.32  ( Т.Ц. Скопјанка )
  АПТЕКА ДНА АНИ ФАРМ Бул. Јане Сандански бр.71-а ( во Капитол )
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ СКОПЈАНКА Бул. К.Ј.Питу бр.19/4 ЛОК.58 ( Т.Ц. Скопјанка )
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ 2 Ул. Пандил Шишков бр.3
     
     
НАСЕЛБА РАСАДИК    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ РАСАДИК Ул. Народни Херои б.б  ( до пазарчето )
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ КУЛИ Ул. Сава Ковачевиќ бр.47в ( Кај кулите )
     
     
НАСЕЛБА КИСЕЛА ВОДА    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ  Ул. Ѓорѓи Сугаре бр.2 лок.5
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ КЈУБИ Бул.11 Октомври бр.25
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ОГНЕН ПРИЦА Ул. Антон Попов бр.5 (Огњан Прица)
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ЧЕШМА Ул. Доситеј Обрадовиќ бр.1
  АПТЕКА САРА ФАРМ Ул. Иван Козаров бр.31 лок.4
  АТЕКА АЛПИ ФАРМ 9 Ул.Божидар Аџија 3-1/6
     
НАСЕЛБА ЦЕНТАР    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ВЕРО ЏАМБО Бул. Кочо Рацин бр.1 ( во склоп на Веро Центар )
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ЗЕЛЕН ПАЗАР Бул. Кочо Рацин б.б
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ПЛОШТАД Ул. Максим Горки
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ХИПОКРАТ Ул. 50-та дивизија бр.18 ( Во излез од државната болница )
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР Ул. Водњанска бр.17  ( Во влез на државна болница )
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ РАМСТОР Ул. Св.Кирил и Методиј бр.13
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ГАЛИЈА Ул. Мајка Тереза бр.11
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ РЕКОРД Ул. Македонија бр.1
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ЦЕНТАР Ул. Максим Горки бр.8
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ГРАДСКА БОЛНИЦА Бул. 11 Октомври
  АПТЕКА EУРОФАРМ БУЊАКОВЕЦ Бул. Партизански Одреди бр.1/1
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ РАЗЛОВЕЧКА Ул. Мирче Ацев бр.2  ( во склоп на Катна гаража Разловечко востание, спроти Соравија )
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ГРАДСКИ ЦИД До министерството за финансии
  АПТЕКА ПРОМЕДИКА ФАРМ Ул. Св.Кирил и Методиј 50 (спроти Т.Ц. Рамстор)
  АПТЕКА САРА ФАРМ Ул. М.Т.Гологанов бр.28 ( до студенски дом Кузман )
  АПТЕКА ВЕРА Ул. М.Т.Гологанов бр.28 ( до полик. Идадија )
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ИДАДИЈА Ул. М.Т.Гологанов бр.49 ( до полик. Идадија )
  АПТЕКА ЛИНЦУРА Ул. 9-ти Мај бр.36
  АПТЕКА АЛПИ ФАРМ 4 Ул.Јордан Мијалков 30-а-1/1 лок.2 ( Во излез од државната болница )
  АПТЕКА AМБРОЗИЈА ФАРМ Ул. Дане Крапчев бр.28 ( на партизанска )
  АПТЕКА ОМЕГА ФАРМ Ул. Аминта III бр.44 ( Ленинова )
     
НАСЕЛБА КАРПОШ    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ЛЕПТОКАРИЈА Бул. Партизански Одреди бр.62 лам. 2 ( во Т.Ц. Лептокарија )
     
НАСЕЛБА ТАФТАЛИЏЕ    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ТАФТАЛИЏЕ Ул. Московска ( во СП маркет – Пазарчето )
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ВЕРО 2 Ул. М.Т.Гологанов ( во склоп на Веро )
  АЛПИ ФАРМ 5 Ул. Московска 5 лок.15
     
НАСЕЛБА КАПИШТЕЦ    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ КАПИШТЕЦ Ул. Васил Ѓоргов ( во склоп на Рамстор )
     
     
НАСЕЛБА ДЕБАР МААЛО    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ДЕБАР МААЛО Ул. Аминта III бр.30 (Ленинива)
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ БАСТИОН  
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ КИНО КАРПОШ Ул. Благој Дафков бр.5 ( до Рамстор )
  АПТЕКА ОСКАР ЛЕК Ул. Илинденска бр.48 ( до Влада на Р.М )
  АПТЕКА AМБРОЗИЈА ФАРМ Ул. Дане Крапчев бр.28 ( на партизанска )
     
НАСЕЛБА ВЛАЕ    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ВЛАЕ Ул. Влае бр.54
     
     
НАСЕЛБА ХРОМ    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ХРОМ  Ул. Клеонец бр.93
  АПТЕКА ДНА-АНИ ФАРМ Ул.Исаија Мажовски бр.44
     
     
НАСЕЛБА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ВО СП ПЛАНЕТ Ул. Ѓорче Петров б.б. ( во склоп на СП Планет )
  АПТЕКА АЛПИ ФАРМ 8  Бул.Партизански Одреди 171-б
     
НАСЕЛБА НОВО СЕЛО – ВОЛКОВО    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ НОВО СЕЛО Ул. 100 б.б
     
     
НАСЕЛБА ЧАИР    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ЧАИР Ул. Ќемал Сејфула бр.5 ( кај пазарчето во Чаир )
     
     
НАСЕЛБА БУТЕЛ    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ БУТЕЛ Ул. УХо Ши Мин бр.190-а
     
НАСЕЛБА РАДИШАНИ    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ РАДИШАНИ Ул.  Радишанска бр.28 ( над лукоил )
  АПТЕКА АЛПИ ФАРМ 3 Ул.  Радишанска бр.68 ( до основно училиште)
     
НАСЕЛБА ТОПАНСКО ПОЛЕ    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ РАМСТОР Ул. Ферид Мурати бр.5 ( во склоп на Рамстор Топанско Поле )
  ДАТЕЛ ФАРМА Ул. Т.Ц Васил Главинов бр.2/3
  АЛПИ ФАРМ 1 Ул. 2-ра Македонска Бригада 9/2
     
БИТ ПАЗАР    
  АПТЕКА ОМЕГА ФАРМ  Бул. Крсте Мисирков б.б ( до автобуските станици )
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ БИТПАЗАР 1 Бул. Крсте Мисирков б.б. ( до автобуските станици )
  АПТЕКА ЕРОФАРМ БИТ ПАЗАР 2 Бул. Крсте Мисирков б.б. ( во склоп на Бит Пазар )
     
     
 

 

НОВАМЕД – ИНОВАТИВНОСТА НА ФАРМАЦЕВТСКАТА НАУКА
Со интегритет, доверба, веродостојност, стручност, реноме, транспарентност, одговорност, расположливост, компетентност, вештини и искуство …
 
admin-ajaxИновации – Создаваме вредности, професионализам и обезбедуваме висококвалитетни, оригинални, иновативни, ефикасни и пред се безбедни производи од реномирани светски производители со цел исполнување на барањата и очекувањата на здравствените работници и пациентите.
Стратегија – Стратегиската определба на професионалниот тим на Новамед, е да одговора на потребите и барањата на клиентите професионално, навремено, ефикасно и без одложување.
Работа – Професионалниот тим на Новамед, строго го почитува и се придржува кон Новамед правилникот и кодексот за работа и однесување. Исто така покажува оригиналност и нови стратегии во бизнис работата и дејствување.
Соработка – Професионалниот тим на Новамед постојано е во потрага по нови професионални бизнис соработки, за размена на искуства и идеи. Исто така им се заблагодарува на досегашните 200 ПЗУ Аптеки за довербата и искрената соработка.
Развој – Професионалниот тим на Новамед создава препознатлив бренд на успешна компанија со иновативни производи, со европски квалитет и професионални услуги.
Приоритет – Да се биде прв избор за сите пациенти. Број еден во ефикасното лекување, подобрување и заштита на општото здравје.

 

Сите производи на Новамед поседуват терапевтска предност за подобрување на психо-физичкото здравје и благосостојба на пациентите. Произведени се под строга контрола и во согласност со највисоките критериуми, барања и стандарди за квалитет “Добра производна пракса” (GMP).

Внимание !!! Информациите за производите дадени на интернет страницата се само краток опис за позитивните особини и нивниот благопријатен ефект за подобрување на здравјето. За стручно и професионално мислење консултирајте се со Вашиот лекар или фармацевт. Секогаш внимателно прочитајте го внатрешното упатство. Податоците на интернет страницата служат само за информирање. Истите не се наменети за промоција или рекламирање.