НОВАМЕД КАМПАЊА ” ДЕФИНИЦИИ ЗА МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ ” Со Антонела Нова и НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ. 

 

ПОЗИТИВНА МИСЛА Е МЕНТАЛЕН ИЛИ УМСТВЕН ПРОЦЕС ШТО НИ ДОЗВОЛУВА ДА СОЗДАДЕМЕ ПОЗИТИВЕН КОНЦЕПТ ЗА ЖИВОТОТ И ДА СЕ СПРАВУВАМЕ ЕФИКАСНО СО СЕ, ВО СОГЛАСНОСТ СО НАШИТЕ ЖЕЛБИ И ЦЕЛИ.
 
Луѓево веќе почнуваат да го разберат степенот до кој природата на мислите и емоциите го одредуваат психо-физичкото здравје. Позитивните мисли играат важна улога врз ментално-емоционалното, а исто така и врз физичкото здравје. Позитивните мисли всушност водат кон балансирана биохемија во организмот, кон поздраво тело и посреќен ум.
 
ЗАЉУБИ СЕ ВО ПОЗИТИВНИ МИСЛИ, ЗА ПОЗДРАВО ТЕЛО И ПОСРЕЌЕН УМ !
 
Позитивната мисла е моќен феномен. Ако се отворите и го почувствувате изобилството на позитивните мисли, ќе доживеете чуда, здравје, среќа, радост, љубов, блаженство и сите оние убавини што животот може да ви ги понуди. Но ако се опкружувате со негативни мисли, ќе почувствувате непријатност, болка, страв, стрес и ќе имате чувство дека секој ден ви е мачен.
 
ЗАЉУБИ СЕ ВО ПОЗИТИВНИ МИСЛИ, ЗА ПОДОБРО ПСИХО-ФИЗИЧКО ЗДРАВЈЕ !
 
Позитивните мисли може да ја разложат севкупната негативност во вашиот живот, без оглед на тоа, во каква форма е. Исто така може да ја отстранат секоја болест, грижа, вознемиреност, страв и т.н. Позитивните мисли му овозможуват на човекот посилно да се фокусира на сопственото здравје. Секој може сам за себе да размислува позитивно, за подобро психо-физичко здравје.
 
СЕКОЈА НЕГАТИВНА МИСЛА МОЖЕ ДА ЈА ПОБЕДИМЕ СО ДРУГА ПОЗИТИВНА МИСЛА !
 
Сите ментално-емоционални растројства започнуват со една единствена негативна мисла. Штом ќе се појави една таква мисла во нашето размислување, брзо губиме контрола и по неа пристигнуваат се повеќе такви негативни мисли. После некое време се то тоа, се манифестира како ментално растројство или болест. Но ние можеме да го спречиме и промениме тоа, со една позитивна мисла, по која следува уште една, па уште една…, и така ќе не преовладуваат позитивните мисли за подобро психо-физичко здравје.
 
РАЗМИСЛУВАЈТЕ САМО ПОЗИТИВНО, ЗА СЕГАШНОСТА И ИДНИНАТА, ЗА ВАШИТЕ ЖЕЛБИ И ЦЕЛИ !
 
Негувајте позитивни мисли. Болест не може да опстане во тело и ум со хармонични мисли. Бидете свесни дека освен негативните мисли кои се причина за сите неволји во животот, вклучувајќи болести, сиромаштија и несреќа, постојат и позитивни мисли кои мора да доминират во вашата свест и подсвест. Со позитивни мисли може да постигнете совршено психо-физичко здравје, совршен живот, совршено тело, совршена тежина и вечна младост. Тоа може да го остварите со доследно позитивно размислување.
 
ФОКУСИРАЈТЕ СЕ НА ПОЗИТИВНИ МИСЛИ, НЕЗАВИСНО ОД ТОА ШТО ВЕ ОПКРУЖУВА !
 
Во животот се има своја смисла, а вие мора да направите само едно, да размислувате позитивно или да создавате позитивно мислење за секое негативно влијание или дејство. На тој начин може да смените се во животот, без оглед дали се работи за болест, емоционални тешкотии или за што било друго. Тоа е нешто најважно, да размислувате позитивно и да се заљубите во позитивни мисли! 

 

 

 


 

НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ
ДЕФИНИТИВНО ” НЕОЛЕКСАН ” – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ – ПРИДОНЕСУВА ЗА ПОДОБРО МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ, СЕКАКО И ЗА МИРЕН СОН.
Неолексан – незаменливиот природен антидепресив – е познат по високиот квалитет на составот и по иновативните методи на производство. Со патентирана и современа метода на фармацевтско таблетирање на природен состав кој овозможува продолжително – пролонгирано дејство на Неолексан таблетата. Современост во пакување, во специјални матни блистерни фолии за заштита на квалитетот и природниот состав од надворешни фактори.
Дозирање: Се започнува со една таблета на ден. После 4-5 ден по потреба се зголемува дозата на два пати на ден по една таблета. Максималната дозволена дневна доза е три пати на ден по една таблета. За несоница ( инсомнија ) дозирањето е една до две таблети, еден час пред легнување.
Времетраење на терапијата: три до шест месеци, во зависност од сериозноста на клиничката состојба.

Нема контраиндикации и несакани ефекти. И при долгогодишна употреба не предизвикува зависност.

За повеќе информaции на: НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ
Продажни места: АПТЕКИ
drugs1ПРОИЗВОДОТ Е ДОДАТОК ВО ИСХРАНАТА И СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО.ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.