Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКИ ЕУРОФАРМ – ШТИП за довербата и искрената соработка.

 

ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ
Адреса:  УЛ. ВАНЧО ПРКЕ БР.50
Локација: во едносмерната улица
Град: Штип
Контакт телефон: 032 383960
Работно време:  Пон – Саб од 08:00 до 22:00   Нед од 08:00 до 14:00