Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКИ ЗДРАВЈЕ – ШТИП за довербата и искрената соработка.

 

ПЗУ АПТЕКА ЗДРАВЈЕ 2
Адреса:  УЛ. МАРШАЛ ТИТО Б.Б.
Локација: во трговски цетар
Град: Штип
Контакт телефон: 078 264141
Работно време: Пон – Пет од 07:30 до 21:00   Саб од 08:00 до 20:00  Нед од 08:00 до 13:00

 
ПЗУ АПТЕКА ШТИП 1
Адреса:  УЛ.МАРШАЛ ТИТО БР.16
Локација: во Цетар
Град: ШТИП
Контакт телефон: 078 264148
Работно време: Пон – Пет од 07:30 до 20:00   Саб од 08:00 до 17:00