Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКИ ЖИВА ФАРМ – ВЕЛЕС за довербата и искрената соработка.
 
ПЗУ АПТЕКА ЖИВА ФАРМ 1
Адреса:  УЛ. БОРИС ТРАЈКОВСКИ ( ЛЕНИНОВА ) Бр.7
Локација:кај споменик Бауман
Град: Велес
Контакт телефон: 043 235121
Работно време: Пон – Нед од 07:00 до 21:00

ПЗУ АПТЕКА ЖИВА ФАРМ 2
Адреса:  УЛ.8-ми СЕПТЕМВРИ Б.Б.
Локација: до пеко
Град: ВЕЛЕС
Контакт телефон: 043 251005
Работно време: Пон – Саб од 07:00 до 21:00  Нед од 08:00 до 14:00

ПЗУ АПТЕКА ЖИВА ФАРМ 3
Адреса:  УЛ.БЛАГОЈ ЃОРЕВ БР.37
Локација: спроти нов театар
Град: ВЕЛЕС
Контакт телефон: 043 230121
Работно време: Пон – Саб од 07:00 до 21:00 Нед од 08:00 до 21:00

ПЗУ АПТЕКА ЖИВА ФАРМ 4
Адреса:  УЛ. БЛАГОЈ ЃОРЕВ БР.93
Локација:спроти Тедико-Гимназија
Град: ВЕЛЕС
Контакт телефон: 078 409774
Работно време: Пон – Саб од 07:00 до 21:00  Нед од 08:00 до 21:00

ПЗУ АПТЕКА ЖИВА ФАРМ 5
Адреса:  УЛ. ШЕФКИ САЛИ БР.1
Локација: пред прва помош
Град: ВЕЛЕС
Контакт телефон: 078 371585
Работно време: Пон – Саб од 07:30 до 21:00  Нед од 08:30 до 14:30