НОВАМЕД КАМПАЊА “ ДЕФИНИЦИИ ЗА МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив.
НАСМЕВКАТА ПРЕТСТАВУВА СПЕЦИФИЧЕН ИЗРАЗ НА ЛИЦЕТО И УСНИВЕ КОИ ПОКАЖУВАТ ПОЗИТИВНИ ЧУВСТВА И ЕМОЦИИ КАКО ВЕСЕЛОСТ, СРЕЌА, РАДОСТ И ЉУБОВ.
Кога насмевката е искрена, таа го растопува ледот на вознемиреностите и стравовите. Ги отстранува фустрациите и предрасудите кои се натрупале со години. Ги омекнува срцата кои закоравеле во сомневања и недоверба. На многумина им донесува олеснување, мир, здравје, среќа, радост и љубов. Таа е тајната и моќта за сило ментално и емоционално здравје, таа е срдечната насмевка.
ТАИНСТВЕНАТА НАСМЕВКА Е ТАА ИСКРЕНАТА, СРДЕЧНАТА И ПОЗИТИВНАТА – КОЈА ШИРИ ЗДРАВЈЕ, СРЕЌА, РАДОСТ И ЉУБОВ ‘)
Насмевката е начин со која луѓето можат без зборови да изразат или споделуват позитивните мисли, чувства и емоции. Насмевката помага за намалување на психичката напнатост и вознемиреност, за ослободување од насобраниот секојдневен стрес, нервоза и вознемиреност.
НЕИСКРЕНАТА ИЛИ ИНАЕТ НАСМЕВКА Е БОЛЕСТ !
Се разбира, насмевката би можела да изрази и презир или омаловажување, но тоа веќе е нешто друго, тоа е симптом кој докажува дека личноста има ментални-емоционални растројства.
КОГА ПОДАРУВАШ СРДЕЧНА НАСМЕВКА, СЕБЕСИ ПОДАРУВАШ ЗДРАВЈЕ !
Насмевката навистина ги менува работите кон подобро. Потсетете се само на некој момент кога сте биле нервозни, па дури и сте се почувствувале голема вознемиреост, и нечија насмевка ви донела чувство на олеснување и смиреност. Да, насмевката навистина ги менува работите. Таа има позитивно влијание врз оној што ја упатува и врз оној што ја добива. Срдечната насмевка може да го олесни насобраниот стрес. Таа може да биде како сигурносен вентил за ослободување од насобраната негативна енергија.
ИСКРЕНАТА НАСМЕВКА Е ДОКАЗ ДЕКА ПОЗИТИВНАТА ЕНЕРГИЈА И СИЛА ВЛАДЕ СО ВАШИОТ УМ И РАЗУМ !
Насмевката има силно позитивно влијание врз ментално-емоционалното здравје. Всушност, постои голема поврзаност помеѓу насмевката и ментално-емоционалното здравје. Многу истражувања докажале дека долготрајниот стрес, нервоза, вознемиреност, негативни чувства и емоции, негативни мисли и слично, го ослабнуваат нашиот имунолошки систем и нашето здравје во целина. Од друга страна, пак, насмевката придонесува да се почувствуваме подобро, да не преовладува позитивната енергија, а смеењето дури и го зајакнува нашето здравје и имунолошки систем.
ИСКРЕНАТА НАСМЕВКА ПОЗИТИВНО ВЛИЈАЕ ВРЗ НАШЕТО А И ВРЗ ТУЃОТО МЕНТАЛНО ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ !
Неискрената насмевка, студениот или строгиот израз соопштуват омраза, гнев, раздразнетост, отфрлање, па дури и непријателство. Зарем една срдечна насмевка на лицето нема да придонесе за да се опуштите и да се чувствувате прекрасно и смирено. Сигурно е, дека насмевката помага во решавање на недоразбирањата кога ќе дојде до напнати ситуации.
СРДЕЧНАТА НАСМЕВКА ПРАВИ ДА СЕ ЧУВСТВУВАМЕ ПРИЈАТНО И ДА БИДЕМЕ ПРИЈАТЕЛСКИ РАСПОЛОЖЕНИ !
Насмевката е еден начин да ги соопштиме нашите позитивни мисли, чувства и емоции без да проговориме ниту еден збор. Ако зборуваме од изобилието на срцето и чистиот разум, станува очигледно дека срдечната насмевка е огледало на нашите позитивни мисли, чувства и емоции. Така насмевката ќе ни биде искрена бидејќи зад неа ќе стојат срце и ум исполнети со добрина, милост и љубезност.
ДОБРОТО ЗДРАВЈЕ НЕ Е ПРИЧИНА ЗА НАСМЕВКА, НАСМЕВКАТА Е ПРИЧИНА ЗА ДОБРО ЗДРАВЈЕ !
Кога некој ќе ви се насмевне, најверојатно се чувствувате пријатно и возвраќате со насмевка. Срдечната насмевка е заразна и не расположува, сеедно дали е од некој наш близок или од некој што воопшто не го познаваме. Затоа, превземете иницијатива да ги поздравувате другите и да ги охрабрувате со насмевка. Тоа многу ќе се цени. Исто така, ќе откриете дека ќе ви биде полесно да се насмевнувате и ќе ве преовладува позитивната енергија, откако ќе ви стане навика да се насмевнувате.
ЗГРАПЧИ ЈА СЕКОЈА ПРИЛИКА ЗА… ИСКРЕНА НАСМЕВКА! СРДЕЧНА НАСМЕВКА! ПОЗИТИВНА НАСМЕВКА !
Кога сме насмеани тоа е доказ дека сме под влијание на позитивната сила и енергија, и е добро за ментално-емоционалното здравје. Според истражувањата, насмевката ја зголемува самодовербата и радоста, а го намалува стресот и вознемиреноста. Но, кога сме намуртени, тоа може да има сосема спротивен ефект. Затоа не чекај подари себеси и на другиве насмевка. Внеси радост кај себе и кај другите, разубави го денот.
НАСМЕВКАТА Е ЛЕК, ВАКЦИНА И ПРОТИВОТРОВ ЗА СЕ! БИДЕТЕ ЗАШТИТЕНИ СО НАСМЕВКА !
Искористете ја оваа способност максимално за да ве преовладува позитивна енергија и сила, и смеете се колку што можете повеќе, на тој начин ќе бидете поздрави, посреќни, полни со самодоверба и љубов.
СРДЕЧНАТА НАСМЕВКА ПОКРАЈ ШТО ПОДАРУВА ЗДРАВЈЕ, СРЕЌА, РАДОСТ И ЉУБОВ – ТАА ДАВА СИЛА, ОХРАБРУВА И РЕЛАКСИРА !
 

 

 

 


 

НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ
ДЕФИНИТИВНО ” НЕОЛЕКСАН ” – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ – ПРИДОНЕСУВА ЗА ПОДОБРО МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ, СЕКАКО И ЗА МИРЕН СОН.
Неолексан – незаменливиот природен антидепресив – е познат по високиот квалитет на составот и по иновативните методи на производство. Со патентирана и современа метода на фармацевтско таблетирање на природен состав кој овозможува продолжително – пролонгирано дејство на Неолексан таблетата. Современост во пакување, во специјални матни блистерни фолии за заштита на квалитетот и природниот состав од надворешни фактори.
Дозирање: Се започнува со една таблета на ден. После 4-5 ден по потреба се зголемува дозата на два пати на ден по една таблета. Максималната дозволена дневна доза е три пати на ден по една таблета. За несоница ( инсомнија ) дозирањето е една до две таблети, еден час пред легнување.
Времетраење на терапијата: три до шест месеци, во зависност од сериозноста на клиничката состојба.

Нема контраиндикации и несакани ефекти. И при долгогодишна употреба не предизвикува зависност.

За повеќе информaции на: НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ
Продажни места: АПТЕКИ
drugs1ПРОИЗВОДОТ Е ДОДАТОК ВО ИСХРАНАТА И СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО.ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.