Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКИ ЕУРОФАРМ – ВЕЛЕС за довербата и искрената соработка.
 
ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ 1
Адреса:  УЛ. 8-ми СЕПТЕМВРИ Бр.56
Локација: во центар до кружен тек
Град: Велес
Контакт телефон: 043 222886
Работно време: Пон – Саб од 08:00 до 21:00   Нед од 08:00 до 14:00

ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ 2
Адреса:  УЛ. АЛЕКСО ДЕМНИЕВСКИ БР.1
Локација: до градска пошта
Град: ВЕЛЕС
Контакт телефон: 043 232169
Работно време: Пон – Саб од 07:30 до 21:00  Нед од 08:30 до 14:30

ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ 3
Адреса:  УЛ. 8-ми СЕПТЕМВРИ БР.112
Локација: до стопанска банка
Град: ВЕЛЕС
Контакт телефон: 043 231174
Работно време: Пон – Саб од 07:30 до 21:00  Нед од 08:30 до 14:30

ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ 4
Адреса:  УЛ. БЛАГОЈ ЃОРЕВ БР.88
Локација: пред касарна
Град: ВЕЛЕС
Контакт телефон: 043 230677
Работно време: Пон – Саб од 07:30 до 21:00  Нед од 08:30 до 14:30

ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ 5
Адреса:  УЛ. БЛАГОЈ ЃОРЕВ БР.165
Локација: над касарна
Град: ВЕЛЕС
Контакт телефон: 043 241600
Работно време: Пон – Саб од 07:30 до 21:00  Нед од 08:30 до 14:30