Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ – КУМАНОВО за довербата и искрената соработка.
 
ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ 1
Адреса:  БУЛ. ПЛОШТАД НОВА ЈУГОСЛАВИА БР.2
Локација: близу Нама
Град: КУМАНОВО
Контакт телефон: 031 432426
Работно време: Пон – Саб од 08:00 до 22:00  Нед од 08:00 до 14:00

 
ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ 2
Адреса:  УЛ. Октомвриска револуција БР.43/1
Локација: Куманово
Град: КУМАНОВО
Контакт телефон: 031/ 414 918
Работно време: Пон – Саб од 08:00 до 22:00  Нед од 08:00 до 14:00

 
ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ 3
Адреса:  УЛ. 11-ти ОКТОМВРИ БР.13
Локација: Куманово
Град: КУМАНОВО
Контакт телефон: 031/ 380 023
Работно време: Пон – Саб од 08:00 до 22:00  Нед од 08:00 до 14:00

 
ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ 5
Адреса:  УЛ. МОША ПИЈАДЕ БР.1-1
Локација: Куманово
Град: КУМАНОВО
Контакт телефон: 031/ 383 529
Работно време: Пон – Саб од 08:00 до 22:00  Нед од 08:00 до 14:00