Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКА ВИТАЛ ФАРМ – ТЕТОВО за довербата и искрената соработка.
 
ПЗУ АПТЕКА ВИТАЛ ФАРМ
Адреса:  УЛ. ИЛИНДЕНСКА Б.Б.
Локација: во близина на Али баба
Град: ТЕТОВО
Контакт телефон: 071 536614
Работно време: Пон – Нед од 08:00 до 21:00