Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на сите здравствени работници во ЈЗУ ПОЛИКЛИНИКА ИДАДИЈА – СКОПЈЕ за довербата во нашата искрена работа и во нашите иновативни, квалитетни, ефикасни и пред се безбедни производи.

 

ЈЗУ ПОЛИКЛИНИКА ИДАДИЈА – СКОПЈЕ
Адреса:  БУЛ. М.Т.ГОЛОГАНОВ Б.Б.
Локација: спроти амсм
Град: СКОПЈЕ
Контакт телефон: 02 3111310
Работно време: Пон – Саб од 07:00 до 20:00

 


 

Ние сме млади, енергични и амбициозни. Секогаш се стремиме да бидеме чекор напред со интегритет, доверба, веродостојност, стручност, реноме, транспарентност, одговорност, расположливост, компетентност, вештини и искуство …

Наши производи: НОВАМЕД ПРОИЗВОДИ

Ценовник за пациенти: ЦЕНОВНИК

Продажба во следниве ПЗУ Аптеки: ПЗУ АПТЕКИ

Електронска нарачка за ПЗУ Аптеки: Е-НАРАЧКИ

Формулар за соработка со ПЗУ Аптеки: ФОРМУЛАР ЗА СОРАБОТКА

Контакт администрација: Е-КОНТАКТ

Новамед блог: БЛОГ

 

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на сите, за довербата во нас.
Со Почит,
Од професионалниот тим на Новамед.