Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКИ ЕУРОФАРМ – ГЕВГЕЛИЈА за довербата и искрената соработка.

 

ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ 
Адреса:  УЛ. МАРШАЛ ТИТО БР.95
Локација: градски плоштад
Град: ГЕВГЕЛИЈА
Контакт телефон: 034 212156
Работно време: Пон – Саб од 08:00 до 22:00  Нед од 08:00 до 14:00