Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на сите здравствени работници во ЈЗУ ПОЛИКЛИНИКА БУКУРЕШТ – СКОПЈЕ за довербата во нашата искрена работа и во нашите иновативни, квалитетни, ефикасни и пред се безбедни производи.

 

ЈЗУ ПОЛИКЛИНИКА БУКУРЕШТ – СКОПЈЕ
Адреса:  БУЛ. ПАРТИЗАНСКИ ОДРЕДИ Б.Б.
Локација: во Карпош 3
Град: СКОПЈЕ
Контакт телефон: 02 3064088
Работно време: Пон – Саб од 07:00 до 20:00

 

 


 

Ние сме млади, енергични и амбициозни. Секогаш се стремиме да бидеме чекор напред со интегритет, доверба, веродостојност, стручност, реноме, транспарентност, одговорност, расположливост, компетентност, вештини и искуство …

Наши производи: НОВАМЕД ПРОИЗВОДИ

Ценовник за пациенти: ЦЕНОВНИК

Продажба во следниве ПЗУ Аптеки: ПЗУ АПТЕКИ

Електронска нарачка за ПЗУ Аптеки: Е-НАРАЧКИ

Формулар за соработка со ПЗУ Аптеки: ФОРМУЛАР ЗА СОРАБОТКА

Контакт администрација: Е-КОНТАКТ

Новамед блог: БЛОГ

 

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на сите, за довербата во нас.
Со Почит,
Од професионалниот тим на Новамед.