Ние сме млади, енергични и амбициозни. Секогаш се стремиме да бидеме чекор напред со интегритет, доверба, веродостојност, стручност, реноме, транспарентност, одговорност, расположливост, компетентност, вештини и искуство …

Иновации – Создаваме вредности, професионализам и обезбедуваме висококвалитетни, оригинални, иновативни, ефикасни и пред се безбедни производи од реномирани светски производители со цел исполнување на барањата и очекувањата на здравствените работници и пациентите.

Стратегија – Стратегиската определба на професионалниот тим на Новамед, е да одговора на потребите и барањата на клиентите професионално, навремено, ефикасно и без одложување.

Работа – Професионалниот тим на Новамед, строго го почитува и се придржува кон Новамед правилникот и кодексот за работа и однесување. Исто така покажува оригиналност и нови стратегии во бизнис работата и дејствување.

Соработка – Професионалниот тим на Новамед постојано е во потрага по нови професионални бизнис соработки, за размена на искуства и идеи. Исто така им се заблагодарува на досегашните 200 ПЗУ Аптеки за довербата и искрената соработка.

Развој – Професионалниот тим на Новамед создава препознатлив бренд на успешна компанија со иновативни производи, со европски квалитет и професионални услуги.

Приоритет – Да се биде прв избор за сите пациенти. Број еден во ефикасното лекување, подобрување и заштита на општото здравје.

Во согласност со релевантните закони на РМ – Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на Министерството за Здравство, на Агенцијата за Лекови (МАЛМЕД), на Институтот по Фармакологија, на Факултетот по Фармација, на Фармацевтската Комора, на Институтот за Јавно Здравје, на Агенцијата за Храна и Ветеринарство (АХВ) и посебно на одделот за додатоци на исхрана во АХВ за коректниот однос, за сите нивни совети и сугестии, како да ги исполнуваме и да се придржуваме кон сите релевантни законски и регулативни прописи.

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на сите, за довербата во нас.

Со Почит,

Од професионалниот тим на Новамед.

 

 

 


Наши производи: НОВАМЕД ПРОИЗВОДИ

Ценовник за пациенти: ЦЕНОВНИК

Продажба во следниве ПЗУ Аптеки: ПЗУ АПТЕКИ

Електронска нарачка за ПЗУ Аптеки: Е-НАРАЧКИ

Формулар за соработка со ПЗУ Аптеки: ФОРМУЛАР ЗА СОРАБОТКА

Контакт администрација: Е-КОНТАКТ

Новамед блог: БЛОГ