Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКА ХЕРА – ПРИЛЕП за довербата и искрената соработка.

ПЗУ АПТЕКА ХЕРА

 

Адреса:  УЛ. ДИМО НАРЕДНИКОТ БР.63

Локација: Населба Димо Наредникот

Град: ПРИЛЕП

Контакт телефон: 048 420421

Работно време: Пон – Саб од 08:00 до 21:00

Достапни се сите наши производи: НЕОЛЕКСАН, НЕОЛЕКСАН СР, НЕОФОЛИК, НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ, ЦИСТОСТОП РАПИД, ЦИСТОСТОП ХРОНО, НЕОРЕНАЛ, НЕОРЕНАЛ СР.