Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ- СТРУГА за довербата и искрената соработка.

ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ

Адреса:  УЛ. 15 – КОРПУС БР.2

Локација: Струга

Град: СТРУГА

Контакт телефон: 046 788533

Работно време: Пон – Нед од 07:00 до 23:00

Достапни се сите наши производи: НЕОЛЕКСАН, НЕОЛЕКСАН СР, НЕОФОЛИК, НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ, ЦИСТОСТОП РАПИД, ЦИСТОСТОП ХРОНО, НЕОРЕНАЛ, НЕОРЕНАЛ СР.