НОВАМЕД КАМПАЊА “ ГРИЖА ЗА МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив.

ПОЗИТИВНА МИСЛА Е МЕНТАЛЕН ИЛИ УМСТВЕН ПРОЦЕС ШТО НИ ДОЗВОЛУВА ДА СОЗДАДЕМЕ ПОЗИТИВЕН КОНЦЕПТ ЗА ЖИВОТОТ. ДА СЕ СПРАВУВАМЕ ЕФИКАСНО СО СЕ ВО ЖИВОТОТ, ВО СОГЛАСНОСТ СО НАШИТЕ МОЖНОСТИ И ЦЕЛИ.

Луѓево почнуват да го разбират степенот до кој природата на мислите и на емоциите го одредуват психо-физичкото здравје. Позитивните мисли играт важна улога врз ментално-емоционалното, а исто така и физичкото здравје. Среќните и позитивните мисли всушност водат кон балансирана биохемија во организмот и кон поздраво тело и посреќен ум.

ВОЗМОЖНО Е СЕ… АКО ДОМИНИРАТ ПОЗИТИВНИ МИСЛИ И СЕ РАЗМИСЛУВА ПОЗИТИВНО !

Позитивната мисла е моќен феномен. Ако се отворите и го почувствувате изобилството на позитивните мисли, ќе доживеете чуда, радост, љубов, блаженство и сите оние убавини што животот може да ви ги понуди – здравје и среќа. Но ако се опкружите со негативни мисли, ќе почувствувате непријетност и ќе имате чувство дека секој ден ви е мачен.

ЗАЉУБИ СЕ ВО ПОЗИТИВНИ МИСЛИ, ЗА ПОДОБРО ПСИХО-ФИЗИЧКО ЗДРАВЈЕ!

Позитивните мисли можат да ја разложат севкупната негативност во вашиот живот, без оглед на тоа во каква форма е. Исто така можат да ја отстранат секоја болест, грижа, вознемиреност, страв и т.н. Позитивните мисли му овозможуват на човекот посилно да се фокусира на сопственото психо-физичко здравје. Секој може сам за себе да размислува позитивно за сопствените желби, животните цели и за подобро психо-физичко здравје.

СЕКОЈА НЕГАТИВНА МИСЛА МОЖЕМЕ ДА ЈА ПОБЕДИМЕ СО ДРУГА ПОЗИТИВНА МИСЛА !

Сите ментални и емоционални растројства почнуват со една негативна мисла. Штом ќе помине една негативна мисла без контрола, по неа пристигаат се повеќе такви мисли додека не се манифестираат како растројство или болест. Без оглед на тоа што сте манифестирале, можете да го промените, со една позитивна мисла, по која следува уште една, уште една, уште една… до подобро здравје, до среќа, до радост и љубов.

РАЗМИСЛУВАЈТЕ САМО ПОЗИТИВНО, ЗА СЕГАШНОСТА И ИДНИНАТА, ЗА ВАШИТЕ ЖЕЛБИ И ЦЕЛИ !

Негувајте позитивни, совршени мисли. Болест не може да опстане во тело и ум со хармонични мисли. Бидете свесни дека освен негативните мисли кои се причина за сите неволји во животот, вклучувајки болести, сиромаштво и несреќа, постојат и позитивни мисли кои мора да доминират во вашата свест и подсвест. Со позитивните мисли можете да постигнете совршена состојба на психо-физичко здравје, совршен живот, совршено тело, совршена тежина и вечна младост. Тоа можете да го остварите со доследно размислување позитивно.

ФОКУСИРАЈТЕ СЕ НА ПОЗИТИВНИ МИСЛИ, НЕЗАВИСНО ОД ТОА ШТО ВЕ ОПКРУЖУВА !

Во животот се има своја смисла, а вие мора да направите само едно, да размислувате позитивно и да создадете навика за позитивно размислување. На тој начин можете да смените се во животот, без оглед дали се работи за болест, емоционални тешкотии или за што било друго. Тоа е нешто најважно, да размислувате позитивно и да се заљубите во позитивни мисли!

 

 


НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ
ДЕФИНИТИВНО ” НЕОЛЕКСАН ” – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ – ПРИДОНЕСУВА ЗА ПОДОБРО МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ, СЕКАКО И ЗА МИРЕН СОН.
Неолексан – незаменливиот природен антидепресив – е познат по високиот квалитет на составот и по иновативните методи на производство. Со патентирана и современа метода на фармацевтско таблетирање на природен состав кој овозможува продолжително – пролонгирано дејство на Неолексан таблетата. Современост во пакување, во специјални матни блистерни фолии за заштита на квалитетот и природниот состав од надворешни фактори.
Дозирање: Се започнува со една таблета на ден. После 4-5 ден по потреба се зголемува дозата на два пати на ден по една таблета. Максималната дозволена дневна доза е три пати на ден по една таблета. За несоница ( инсомнија ) дозирањето е една до две таблети, еден час пред легнување.
Времетраење на терапијата: три до шест месеци, во зависност од сериозноста на клиничката состојба.

Нема контраиндикации и несакани ефекти. И при долгогодишна употреба не предизвикува зависност.

За повеќе информaции на: НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ
Продажни места: АПТЕКИ
drugs1ПРОИЗВОДОТ Е ДОДАТОК ВО ИСХРАНАТА И СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО.ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.