Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКИ МЕНТА ФАРМ – ПРИЛЕП за довербата и искрената соработка.

ПЗУ АПТЕКА МЕНТА ФАРМ 1

Адреса:  УЛ. ПРИЛЕПСКИ БРАНИТЕЛИ ( МАРКОВСКА ) БР. 190

Локација: кај факултетот

Град: ПРИЛЕП

Контакт телефон: 048 422551

Работно време: Пон – Пет од 07:30 до 23:00 Саб – Нед од 07:30 до 22:00


ПЗУ АПТЕКА МЕНТА ФАРМ 2

Адреса:  УЛ. АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ БР. 172 

Локација: Прилеп

Град: ПРИЛЕП

Контакт телефон: 048 551184

Работно време: Пон – Саб од 08:00 до 22:00 Нед од 08:00 до 17:30


ПЗУ АПТЕКА МЕНТА ФАРМ 3

Адреса:  С.РОПОТОВО

Локација: до полициска станица

Град: ПРИЛЕП

Контакт телефон: 048 401550

Работно време: Пон – Саб од 08:00 до 22:00 Нед од 08:00 до 17:30


ПЗУ АПТЕКА МЕНТА ФАРМ 4

Адреса:  УЛ.ЕДВАРД КАРДЕЉ БР.8 С.КРИВОГАШТАНИ

Локација: до општина

Град: ПРИЛЕП

Контакт телефон: 048 401550

Работно време: Пон – Саб од 08:00 до 22:00 Нед од 08:00 до 17:30