Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКИ БРУНО – КИЧЕВО за довербата и искрената соработка.

ПЗУ АПТЕКА БРУНО 1

Адреса:  УЛ. АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ БР. 107 (Маршал Тито)

Локација: во Кичево

Град: КИЧЕВО

Контакт телефон: 045 223834

Работно време: Пон – Пет од 07:00 до 22:30


ПЗУ АПТЕКА БРУНО 2

Адреса:  УЛ. БОРИС КИДРИЧ Б.Б. 

Локација: во Кичево

Град: КИЧЕВО

Контакт телефон: 045 224340

Работно време: Пон – Пет од 07:00 до 22:30