Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКА РОСА ВИТА – БИТОЛА за довербата и искрената соработка.

ПЗУ АПТЕКА РОСА ВИТА

Адреса:  УЛ. МОША ПИЈАДЕ БР.11/13

Локација: во близина на јавор

Град: БИТОЛА

Контакт телефон: 047 236 468

Работно време: Пон – Нед од 07:00 до 23:00

Достапни се сите наши производи: НЕОЛЕКСАН, НЕОЛЕКСАН СР, НЕОФОЛИК, НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ, ЦИСТОСТОП РАПИД, ЦИСТОСТОП ХРОНО, НЕОРЕНАЛ, НЕОРЕНАЛ СР.