Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКА МЕРИФАРМ – ОХРИД за довербата и искрената соработка.
 
ПЗУ АПТЕКА МЕРИФАРМ
 
Адреса:  БУЛ. МАКЕДОНСКИ ПРОСВЕТИТЕЛИ БР.9-а
Локација: спроти судот
Град: ОХРИД
Контакт телефон: 046 260 668
Работно време: Пон – Пет од 08:00 до 20:00