Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКА КЕМОФАРМАЦИЈА БОНИ – ТЕТОВО за довербата и искрената соработка.

ПЗУ АПТЕКА КЕМОФАРМАЦИЈА БОНИ

Адреса:  УЛ. 29-ти НОЕМВРИ БР.33

Локација: спроти болницата

Град: ТЕТОВО

Контакт телефон: 044 332 286

Работно време: Пон – Нед од 07:00 до 02:00

Достапни се сите наши производи: НЕОЛЕКСАН, НЕОЛЕКСАН СР, НЕОФОЛИК, НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ, ЦИСТОСТОП РАПИД, ЦИСТОСТОП ХРОНО, НЕОРЕНАЛ, НЕОРЕНАЛ СР.