НОВАМЕД КАМПАЊА “ ГРИЖА ЗА МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив.

НЕРВЕН СЛОМ СЕ НАРЕКУВА МОМЕНТАЛНОТО НЕРВНО РАСТРОЈСТВО ПРЕДИЗВИКАНО ОД ПОСТОЈАНАТА НАПНАТОСТ И СЕКОЈДНЕВНИОТ НАТРУПАН СТРЕС ИЛИ ТРАУМА СО ПРИВРЕМЕНА ЗАГУБА НА САМОКОНТРОЛА.

За време на некое силно надворешено психичко надразнување или стресна ситуација нервниот систем испраќа предупредувачки сигнали во мозокот – од многубројноста на пристигнатите предупредувачки нервни импулси, мозокот се оптоварува и во невозможност да ги обработува сите информации поради веќе намалените количини на нервотрансмитерот серотонин – човекот губи контрола над своите емоции, чувства и дејства. Надворешно тоа изгледа како одеднаш експлозија на гнев, избувливост, неочекувана смеа или солзи, но можна е и опција кога недостасува секаква психо-физичка реакција – тотална блокажа.

НЕОЛЕКСАН – ВЕ ОСЛОБОДУВА ОД НАСОБРАНАТА НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЈА, НАПНАТОСТ И СТРЕС.

Нервен слом значи дека во мозокот е нарушено биолошката рамнотежа поради недостиг на одредени супстанции како серотонин, адреналин и допамин.

Секоја ситница може да стане повод за ваква состојба – тогаш кога веќе подолг временски период сте акумулирале големи количини на стрес до таква критична маса кога нервниот систем веќе не е во состојба да се справи со нив.

НЕРВЕН СЛОМ Е ПОСТОЈАНА НАПНАТОСТ ДО ЕКСПЛОЗИЈА НА ТВОЕТО ВНАТРЕШНОТО “ ЈАС ” !!!

Повеќето луѓе кои претрпеле нервен слом си наоѓат утеха во разни негативни навики и зависностии, а тие во никој случај нема ги решаваат или олеснат проблемите.

Ако често паѓате во вакви состојби на нервен слом, се зголемуват шансите да се разболите од по тешки ментални и емоционални растројства. Обратете се кај психијатар, за да побарате професионална помош.

Само со една таблета Неолексан на ден, можете да спречите продлабочување на психо-физичките проблеми, да се ослободите од акумулираната дневна негативна енергија, лошо чувство, страв, нервоза, гнев, стрес и т.н.

Најдобро време да се справите со разните нервни растројства е уште на самиот почеток !

 

НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ
ДЕФИНИТИВНО ” НЕОЛЕКСАН ” – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ – ПРИДОНЕСУВА ЗА ПОДОБРО МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ, СЕКАКО И ЗА МИРЕН СОН.
Неолексан – незаменливиот природен антидепресив – е познат по високиот квалитет на составот и по иновативните методи на производство. Со патентирана и современа метода на фармацевтско таблетирање на природен состав кој овозможува продолжително – пролонгирано дејство на Неолексан таблетата. Современост во пакување, во специјални матни блистерни фолии за заштита на квалитетот и природниот состав од надворешни фактори.
Дозирање: Се започнува со една таблета на ден. После 4-5 ден по потреба се зголемува дозата на два пати на ден по една таблета. Максималната дозволена дневна доза е три пати на ден по една таблета. За несоница ( инсомнија ) дозирањето е една до две таблети, еден час пред легнување.
Времетраење на терапијата: три до шест месеци, во зависност од сериозноста на клиничката состојба.

Нема контраиндикации и несакани ефекти. И при долгогодишна употреба не предизвикува зависност.

За повеќе информaции на: НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ
Продажни места: АПТЕКИ
drugs1ПРОИЗВОДОТ Е ДОДАТОК ВО ИСХРАНАТА И СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО.ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.