НОВАМЕД КАМПАЊА “ ГРИЖА ЗА МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив.

НЕРВЕН СЛОМ СЕ НАРЕКУВА МОМЕНТАЛНОТО НЕРВНО РАСТРОЈСТВО ПРЕДИЗВИКАНО ОД ПОСТОЈАНАТА НАПНАТОСТ И СЕКОЈДНЕВНИОТ НАТРУПАН СТРЕС ИЛИ ТРАУМА СО ПРИВРЕМЕНА ЗАГУБА НА САМОКОНТРОЛА.

За време на некое силно надворешено психичко надразнување или стресна ситуација нервниот систем испраќа предупредувачки сигнали во мозокот. Од многубројноста на пристигнатите предупредувачки нервни импулси, мозокот се оптеретува и во невозможност да ги обработува сите информации поради веќе намалените количини на нервотрансмитерот серотонин – човекот губи контрола над своите емоции, чувства и дејства. Надворешно тоа изгледа како одеднаш експлозија на гнев, избувливост, неочекувана смеа или солзи, но можна е и опција кога недостасува секаква психичка и физичка реакција – тотална блокажа.

НЕОЛЕКСАН – ВЕ ОСЛОБОДУВА ОД НАСОБРАНАТА НЕГАТИВНАТА ЕНЕРГИЈА, НАПНАТОСТ И СТРЕС.

Нервен слом значи нарушување на биолошката рамнотежа во мозокот поради недостиг на одредени невротрансмитери како што е серотонин.

Секоја ситница може да стане повод за ваква состојба – тогаш кога веќе подолг временски период сте акумулирале големи количини на стрес до таква критична маса кога нервниот систем веќе не е во состојба да се справи со нив.

НЕРВЕН СЛОМ Е ПОСТОЈАНА НАПНАТОСТ ДО ЕКСПЛОЗИЈА НА ТВОЕТО ВНАТРЕШНОТО “ ЈАС ” !!!

Повеќето луѓе кои претрпеле нервен слом си наоѓат утеха во разни негативни навики и зависностии, кои во никаков случај нема да ви ги решаваат или олеснуваат проблемите. Ако често паѓате во вакви состојби на нервен слом, се зголемуват шансите да се разболите од по тешки ментални и емоционални растројства.

Само со една таблета Неолексан на ден, можете да спречите продлабочување на психичките проблеми, да се ослободите од акумулираната дневна негативна енергија, лошите чувства и емоции, стравот, нервозата, гневот, стресот и т.н.

Најдобро време за да се справите со разните нервни растројства е уште на самиот почеток, една таблета Неолексан на ден ве заштитува од лесни и посериозни психопатологии, го зајакнува вашето ментално – емоционално здравје и стабилност.

 

 


НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ
ДЕФИНИТИВНО ” НЕОЛЕКСАН ” – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ – ПРИДОНЕСУВА ЗА ПОДОБРО МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ, СЕКАКО И ЗА МИРЕН СОН.
Неолексан – незаменливиот природен антидепресив – е познат по високиот квалитет на составот и по иновативните методи на производство. Со патентирана и современа метода на фармацевтско таблетирање на природен состав кој овозможува продолжително – пролонгирано дејство на Неолексан таблетата. Современост во пакување, во специјални матни блистерни фолии за заштита на квалитетот и природниот состав од надворешни фактори.
Дозирање: Се започнува со една таблета на ден. После 4-5 ден по потреба се зголемува дозата на два пати на ден по една таблета. Максималната дозволена дневна доза е три пати на ден по една таблета. За несоница ( инсомнија ) дозирањето е една до две таблети, еден час пред легнување.
Времетраење на терапијата: три до шест месеци, во зависност од сериозноста на клиничката состојба.

Нема контраиндикации и несакани ефекти. И при долгогодишна употреба не предизвикува зависност.

За повеќе информaции на: НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ
Продажни места: АПТЕКИ
drugs1ПРОИЗВОДОТ Е ДОДАТОК ВО ИСХРАНАТА И СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО.ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.