НОВАМЕД КАМПАЊА “ ГРИЖА ЗА МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив.

НАВИКА Е ПЕРИОДИЧНО СВЕСНО ИЛИ НЕСВЕСНО ОДНЕСУВАЊЕ КОЕ СЕ ПОВТОРУВА !

Човекот постепено акумулира одредени автоматизирани модели на навики, било позитивни или негативни, кои го прават неговиот живот полесен или потежок.

Колку почесто се повторува одредено однесување и реакција, толку повеќе се зацврстува во подсвеста. Со тек на време ова однесување или реакција се автоматизира, односно започнува да се извршува несвесно и се претвара во навика.

Позитивните навики се корисни за нас, го олеснуваат нашиот живот и го подобруват нашето псио-физичко здравје.

Лошите негативни навики можат сериозно да наштетат на нашето физичко здравје а исто така и на ментално – емоционалното здравје и да се основна причина за разни психопатологии и болести.

Ако одредена лоша навика се одржува и повторува подолг временски период, станува зависност. Тука веќе ситуацијата е по сериозна и малкумина успеваат да се справуват сами со зависноста. Во повеќето случаи на зависности е неопходна и професионална помош.

Ако ви е тешко да започнете со промените, Неолексан ви помага и го олеснува процесот при откажувањето од лоши навики и зависности.

 

 


НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ
ДЕФИНИТИВНО ” НЕОЛЕКСАН ” – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ – ПРИДОНЕСУВА ЗА ПОДОБРО МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ, СЕКАКО И ЗА МИРЕН СОН.
Неолексан – незаменливиот природен антидепресив – е познат по високиот квалитет на составот и по иновативните методи на производство. Со патентирана и современа метода на фармацевтско таблетирање на природен состав кој овозможува продолжително – пролонгирано дејство на Неолексан таблетата. Современост во пакување, во специјални матни блистерни фолии за заштита на квалитетот и природниот состав од надворешни фактори.
Дозирање: Се започнува со една таблета на ден. После 4-5 ден по потреба се зголемува дозата на два пати на ден по една таблета. Максималната дозволена дневна доза е три пати на ден по една таблета. За несоница ( инсомнија ) дозирањето е една до две таблети, еден час пред легнување.
Времетраење на терапијата: три до шест месеци, во зависност од сериозноста на клиничката состојба.

Нема контраиндикации и несакани ефекти. И при долгогодишна употреба не предизвикува зависност.

За повеќе информaции на: НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ
Продажни места: АПТЕКИ
drugs1ПРОИЗВОДОТ Е ДОДАТОК ВО ИСХРАНАТА И СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО.ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.