НОВАМЕД КАМПАЊА “ ГРИЖА ЗА МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив.

Хаотичните мисли предизвикуваат страв, вознемиреност, гнев, лутина, неспокој, немир, грижи, несоница и ве тераат очајно да се борите со нив. Сакајќи да ги организирате хаотичните мисли и секојдневните проблеми набрзина со трепкање, потсвесно се обидувате да бегате од нив преку лоши навики и зависности како што се нездрава исхрана, цигари, акохол, лекови, наркотични средства и т.н.

КАКО ДА ГО КОНТРОЛИРАМЕ ХАОСОТ ВО ГЛАВАТА?
ДАЛИ ПОСТОИ НАЧИН НА КОЈ МОЖЕМЕ ДА ГИ КОНТРОЛИРАМЕ ХАОТИЧНИТЕ МИСЛИ И СЕ ДА ПОТЕЧЕ ВО ВИСТИНСКА НАСОКА?

Едвај има човек, кој никогаш не претрпел конфузија и хаос во мислите. Колку и да сме избалансирани и да знаеме што сакаме, колку и да сме си направиле добар план и да одиме по најсигурниот пат, доаѓа моментот кога нешто не збунува, шокира и не ротира во хаотичен круг.

Конфузиите и хаотичните мисли обично се појавуват кога во животот ни се случуват промени или немили настани; кога сме соочени со збунувачки проблеми и имаме чувство дека сме во ќор-сокак; кога си поставуваме премногу прашања, а немаме трпение да ги најдеме одговорите; кога треба да решаваме голем број задачи и проблеми, а ни е тешко да ги одредиме приоритетните; кога сме опкружени со премногу конфликтни информации и не знаеме која е точната… и т.н.

Хаотичните мисли означуват промени. На прво место, најважно е да го промените вашиот поглед кон хаосот. Не земајте ја конфузијата и хаосот како нешто негативно. Всушност хаосот е одличен период, кој може да ви донесе промени, решенија и развој.

Во вакви периоди на хаотични мисли во главата, Неолексан го заштитува и зајакнува вашето ментално и емоцијонално здравје и помага полесно да се адаптирате кон промените, полесно да наоѓате решенија на проблемите и да ги постигнете вашите животни цели без било какви психо-физички трауми и компликации.

 

 


НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ
ДЕФИНИТИВНО ” НЕОЛЕКСАН ” – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ – ПРИДОНЕСУВА ЗА ПОДОБРО МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ, СЕКАКО И ЗА МИРЕН СОН.
Неолексан – незаменливиот природен антидепресив – е познат по високиот квалитет на составот и по иновативните методи на производство. Со патентирана и современа метода на фармацевтско таблетирање на природен состав кој овозможува продолжително – пролонгирано дејство на Неолексан таблетата. Современост во пакување, во специјални матни блистерни фолии за заштита на квалитетот и природниот состав од надворешни фактори.
Дозирање: Се започнува со една таблета на ден. После 4-5 ден по потреба се зголемува дозата на два пати на ден по една таблета. Максималната дозволена дневна доза е три пати на ден по една таблета. За несоница ( инсомнија ) дозирањето е една до две таблети, еден час пред легнување.
Времетраење на терапијата: три до шест месеци, во зависност од сериозноста на клиничката состојба.

Нема контраиндикации и несакани ефекти. И при долгогодишна употреба не предизвикува зависност.

За повеќе информaции на: НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ
Продажни места: АПТЕКИ
drugs1ПРОИЗВОДОТ Е ДОДАТОК ВО ИСХРАНАТА И СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО.ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.