НОВАМЕД КАМПАЊА “ ГРИЖА ЗА МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив.

ПОД ЕМОЦИИ СЕ ПОДРАЗБИРА СЕКОЈА ВОЗБУДЕНОСТ ИЛИ ВОЗНЕМИРЕНОСТ НА УМОТ, ЧУВСТВАТА, СТРАСТИТЕ, СЕКОЈА ВОЗБУДЕНА МЕНТАЛНА СОСТОЈБА.

Емоциите се тесно поврзани со психо-физичкото здравје, и многу болести се појавуват како резултат на поттиснати негативни емоции.

АКО ЧЕСТО ЧУВСТВУВАТЕ НЕГАТИВНИ ЕМОЦИИ, ЌЕ ИМАТЕ ЛОШИ МИСЛИ И ЌЕ БИДЕТЕ ПОСТОЈАНО КРИТИЧНИ КОН СЕБЕ И КОН СЕ ОКОЛУ ВАС !

Нашиот ум има способност да издржи одреден период под влијание на негативни емоции и чувства и да се соочи со нив, но не предолго. Ова состојба може да доведе до емоционална исцрпеност и психички трауми кои можат да бидат причина за сериозни психо-физички болести.

Секоја негативна емоција и чувство во човечкиот организам може да предизвикува разни ментални нарушувања и патологии и појава на многу сериозни болести.

Човековото размислување, лутината, вознемиреноста, огорченоста, стравовите, напнатоста, грижата и т.н. сето тоа останува длабоко врежано во човечкиот ум и тело. Затоа, потребно е навреме да ги сфатите посериозно вашите моменти на негативни емоции и чувства и колку што е можно побрзо да си помогнете самите на себе и по лесно да ги пребродите тешките емоционални кризи.

 

 


НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ
ДЕФИНИТИВНО ” НЕОЛЕКСАН ” – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ – ПРИДОНЕСУВА ЗА ПОДОБРО МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ, СЕКАКО И ЗА МИРЕН СОН.
Неолексан – незаменливиот природен антидепресив – е познат по високиот квалитет на составот и по иновативните методи на производство. Со патентирана и современа метода на фармацевтско таблетирање на природен состав кој овозможува продолжително – пролонгирано дејство на Неолексан таблетата. Современост во пакување, во специјални матни блистерни фолии за заштита на квалитетот и природниот состав од надворешни фактори.
Дозирање: Се започнува со една таблета на ден. После 4-5 ден по потреба се зголемува дозата на два пати на ден по една таблета. Максималната дозволена дневна доза е три пати на ден по една таблета. За несоница ( инсомнија ) дозирањето е една до две таблети, еден час пред легнување.
Времетраење на терапијата: три до шест месеци, во зависност од сериозноста на клиничката состојба.

Нема контраиндикации и несакани ефекти. И при долгогодишна употреба не предизвикува зависност.

За повеќе информaции на: НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ
Продажни места: АПТЕКИ
drugs1ПРОИЗВОДОТ Е ДОДАТОК ВО ИСХРАНАТА И СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО.ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.