• YOU LOVE NOVAMED
 • 04/2022
 • FF SCIENCE GROUP

” МОЌТА НА НАУКА | ИНТЕЛИГЕНЦИЈА | ИНОВАЦИЈА ЗА ДОБРО ЗДРАВЈЕ ” – FF SCIENCE & NOVAMED  

#WhenYouNeedHealth          #КогаВиТребаЗдравје         #KurJuDuhetShëndet

 • The NOVAMED Company

 
  НОВАМЕД Е КОМПАНИЈА ЛИЦЕНЦИРАНА ЗА ПРОДАЖБА НА ГОЛЕМО СО ДОДАТОЦИ ВО ИСХРАНАТА, ДОДАТОЦИ ВО ИСХРАНАТА СО ИНОВАТИВНИ МЕТОДИ НА ПРОИЗВОДСТВО, ОРИГИНАЛНИ ПАТЕНТИРАНИ ПРОИЗВОДИ И ФАРМАЦЕВТСКИ ПРОИЗВОДИ ВО СОГЛАСНОСТ СО РЕЛЕВАНТНИТЕ ЗАКОНИ НА НАШАТА ДРЖАВА. КОМПАНИЈАТА НОВАМЕД Е ЕКСКЛУЗИВЕН УВОЗНИК И ДИСТРИБУТЕР НА ОРИГИНАЛНИ, ИНОВАТИВНИ, КВАЛИТЕТНИ, ЕФИКАСНИ И БЕЗБЕДНИ ПРОИЗВОДИ КОИ ИМАТ БЛАГОПРИЈАТЕН ЕФЕКТ И ПРИДОНЕСУВАТ ЗА ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ.

 

  НОВАМЕД ДЕЛОВНА АКТИВНОСТ И ФУНКЦИОНАЛНОСТ :

 • ПРОИЗВОДИТЕЛИ СО СОВРЕМЕНИ ОБЈЕКТИ, ТЕХНОЛОГИЈА, ОПРЕМА И ПРОИЗВОДСТВО ВО СОГЛАСНОСТ СО СТАНДАРДИТЕ НА ДОБРА ПРОИЗВОДНА ПРАКСА (GMP ).
 • ПРОИЗВОДИ КОИ ГИ ИСПОЛНУВАТ КРИТЕРИУМИТЕ ЗА ИНОВАТИВНОСТ, ОРИГИНАЛНОСТ, ЕФИКАСНОСТ, БЕЗБЕДНОСТ И КВАЛИТЕТ.
 • ЕКСКЛУЗИВНИ ДЕЛОВНИ ДОГОВОРИ И УВОЗ НА ПРОИЗВОДИ ВО СОГЛАСНОСТ СО РЕЛЕВАНТНИТЕ ЗАКОНИ НА Р.М.
 • НОВАМЕД – ИНОВАТИВНОСТА НА ФАРМАЦЕВТСКАТА НАУКА – СО ИНТЕГРИТЕТ, ДОВЕРБА, ВЕРОДОСТОЈНОСТ, СТРУЧНОСТ, РЕНОМЕ, ТРАНСПАРЕНТНОСТ, ОДГОВОРНОСТ, РАСПОЛОЖЛИВОСТ, КОМПЕТЕНТНОСТ, ВЕШТИНИ И ИСКУСТВО.
 • ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА СТРУЧНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДИТЕ ДО СИТЕ ЗДРАВСТВЕНИ РАБОТНИЦИ ВО ДРЖАВНИТЕ И ПРИВАТНИТЕ ЗДРАВСТВЕНИ УСТАНОВИ.
 • ДОСТАПНОСТА НА ПРОИЗВОДИТЕ ЗА ПАЦИЕНТИ, ПРЕКУ СОРАБОТКИ СО ПРИВАТНИ ЗДРАВСТВЕНИ УСТАНОВИ – АПТЕКИ НИЗ СИТЕ ГРАДОВИ НА НАШАТА ДРЖАВА.
 • ПАЦИЕНТИТЕ НА ПРВО МЕСТО. КОРЕКТНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДИТЕ, СЕ СО ЦЕЛ ДА СЕ ПОСТИГНЕ МАКСИМАЛНА ЕФИКАСНОСТ ЗА ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ.
 

НОВАМЕД СО МАКСИМАЛНА КОРЕКТНОСТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗАМ КОН ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ, БИЗНИС СОРАБОТНИЦИТЕ И ПАЦИЕНТИТЕ.

НОВАМЕД СО НОВИТЕТИ ЗА ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ

ФУНКЦИОНАЛНОСТА НА ТЕЛОТО Е МЕЃУСЕБНА ИНТЕРКОНЕКЦИЈА НА РАЗЛИЧНИ ОРГАНИ КОИ СОЧИНУВАТ ЦЕЛИНА ОД МОРФОЛОШКИ, ФИЗИОЛОШКИ И ФУНКЦИОНАЛНО ПОВРЗАНИ ОРГАНСКИ СИСТЕМИ. ОДРЖУВАЊЕТО НА ЗДРАВИ ОРГАНИ Е ОД СУШТИНСКО ЗНАЧEЊЕ ЗА ПРАВИЛНО ФУНКЦИОНИРАЊЕ НА ЦЕЛИОТ ОРГАНИЗАМ, КОЈ Е НОСИТЕЛ НА ЖИВОТОТ. ЗАТОА НОВАМЕД СО НАУКА, ИНТЕЛИГЕНЦИЈА И ИНОВАЦИЈА ВИ ПОМАГА ДА ОДРЖУВАТЕ ЗДРАВИ ОРГАНИ И ЗДРАВ ОРГАНИЗАМ, ЗА ДОБРО ЗДРАВЈЕ. НОВАМЕД ВИ ПРЕДЛАГА ДОБРИ ПРОИЗВОДИ КОИ НАВИСТИНА ПОМАГАТ И ИМАТ БЛАГОПРИЈАТЕН ЕФЕКТ КАЈ РАЗНИ ПАТОФИЗИОЛОШКИ СОСТОЈБИ НА ОДРЕДЕН ОРГАН ИЛИ ОРГАНСКИ СИСТЕМ.

 ЧОВЕЧНОСТ Е ДА СЕ СТЕКНЕ ЗНАЕЊЕ И ДА СЕ ПРИМЕНИ МОЌТА НА НАУКА, ИНТЕЛИГЕНЦИЈА И ИНОВАЦИЈА ЗА ДОБРО / ПОДОБРО ЦЕЛОКУПНО ПСИХО-ФИЗИЧКО ЗДРАВЈЕ КАЈ ЛУЃЕТО. ДОДЕКА НИВНАТА ДОВЕРБА ЌЕ БИДЕ БЛАГОДАТ ЗА НАС. ЗА НАШАТА КОРЕКТНА, СТРУЧНА И ПРОФЕСИОНАЛНА ДЕЛОВНА РАБОТА.  – FF & NOVAMED

We love our work          Ние ја сакаме нашата работа         Ne e duam punën tonë

НОВАМЕД - ИНОВАТИВНОСТА НА ФАРМАЦЕВТСКАТА НАУКА - Здравјето е дефинирано како состојба на целосна физичка, психичка и социјална благосостојба, а не само одсуство на болест. Здравјето зависи од нашите гени, начинот на живеење и здравството. Подобрување на здравјето е грижа за секој од нас. Следејќи ги последните научни достигнувања, иновации и потреби за подобрување на општото здравје, ние ви нудиме високо квалитетни, ефикасни и пред се безбедни производи.

ЗДРАВЈЕТО Е ДЕФИНИРАНО КАКО СОСТОЈБА НА ЦЕЛОСНА ФИЗИЧКА, ПСИХИЧКА И СОЦИЈАЛНА БЛАГОСОСТОЈБА, А НЕ САМО ОДСУСТВО НА БОЛЕСТ. ЗДРАВЈЕТО ЗАВИСИ ОД НАШИТЕ ГЕНИ, НАЧИНОТ НА ЖИВЕЕЊЕ И ЗДРАВСТВОТО. ПОДОБРУВАЊЕ НА ЗДРАВЈЕТО Е ГРИЖА ЗА СЕКОЈ ОД НАС. СЛЕДЕЈЌИ ГИ ПОСЛЕДНИТЕ НАУЧНИ ДОСТИГНУВАЊА, ИНОВАЦИИ И ПОТРЕБИ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ОПШТОТО ЗДРАВЈЕ, НИЕ ВИ НУДИМЕ ВИСОКО КВАЛИТЕТНИ, ЕФИКАСНИ И ПРЕД СЕ БЕЗБЕДНИ ПРОИЗВОДИ, ЗА ВАШЕ ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ.

НОВАМЕД – НАУКА | ИНТЕЛИГЕНЦИЈА | ИНОВАЦИЈА

IN COLLABORATION WITH ” FF SCIENCE GROUP ”

НОВАМЕД - ДОПОЛНИТЕЛНИ ОФИЦИЈАЛНИ ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ

НАСКОРО...

ХИПОКРАТОВА ЗАКЛЕТВА – „Во часот кога стапувам помеѓу членовите на лекарската професија, свечено ветувам дека својот живот ќе го ставам во служба на хуманоста. Спрема своите учители ќе ја сочувам должната благодарност и почитување. Својата професија ќе ја вршам совесно и достоинствено. Најголема грижа ќе ми биде здравјето на мојот болен. Ќе ги почитувам тајните на она што ќе ми се довери. Со сите сили ќе ги одржувам честа и благородните традиции на лекарското звање. Моите колеги ќе бидат браќа. Во вршењето на должноста спрема болниот на мене нема да влијаат никакви обѕири, вера, националност, раса, политичка или класна припадност. Апсолутно ќе го почитувам човечкиот живот од самиот почеток. И под закана нема да попуштам да се искористат моите медицински знаења спротивно на законите на хуманоста. Ова го ветувам свечено, слободно, повикувајќи се на својата чест“.  [ усвоена во Женева 1948 г. ]

СПЕЦИЈАЛЕН МАРКЕТИНГ ПРОСТОР ЗА ЗДРАВСТВЕНИ УСТАНОВИ


 • СПЕЦИЈАЛЕН МАРКЕТИНГ ПРОСТОР ЗА ЗДРАВСТВЕНИ УСТАНОВИ – АПТЕКИ, АМБУЛАНТИ, ЛАБОРАТОРИ, КЛИНИКИ, ПОЛИКЛИНИКИ И Т.Н. – СИТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СТРАНИ МОЖАТ ДА НЕ ИСКОНТАКТИРАТ НА Е-КОНТАКТ АДМИНИСТРАЦИЈА

  THE NOVAMED COMPANY

   
   
   

  НОВАМЕД – ИНОВАТИВНОСТА НА ФАРМАЦЕВТСКАТА НАУКА
  Со интегритет, доверба, веродостојност, стручност, реноме, транспарентност, одговорност, расположливост, компетентност, вештини и искуство.

   
  НОВАМЕД Е КОМПАНИЈА ЛИЦЕНЦИРАНА ЗА ПРОДАЖБА НА ГОЛЕМО СО ДОДАТОЦИ ВО ИСХРАНАТА, ДОДАТОЦИ ВО ИСХРАНАТА СО ИНОВАТИВНИ МЕТОДИ НА ПРОИЗВОДСТВО, ОРИГИНАЛНИ ПАТЕНТИРАНИ ПРОИЗВОДИ И ФАРМАЦЕВТСКИ ПРОИЗВОДИ ВО СОГЛАСНОСТ СО РЕЛЕВАНТНИТЕ ЗАКОНИ НА НАШАТА ДРЖАВА. КОМПАНИЈАТА НОВАМЕД Е ЕКСКЛУЗИВЕН УВОЗНИК И ДИСТРИБУТЕР НА ОРИГИНАЛНИ, ИНОВАТИВНИ, КВАЛИТЕТНИ, ЕФИКАСНИ И БЕЗБЕДНИ ПРОИЗВОДИ КОИ ИМАТ БЛАГОПРИЈАТЕН ЕФЕКТ И ПРИДОНЕСУВАТ ЗА ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ.

   

  НОВАМЕД – НАУКА | ИНТЕЛИГЕНЦИЈА | ИНОВАЦИЈА 

  НОВАМЕД

  НОВАМЕД

  Новамед е компанија лиценцирана за промет на големо со фармацевтски производи и додатоци во исхраната. Во согласност со релевантните закони на Република Македонија и деловните бизнис партнери.

  НОВАМЕД AКТИВНОСТ

  НОВАМЕД AКТИВНОСТ
  1. 1
   Иновации
   Создаваме вредности, професионализам и обезбедуваме висококвалитетни производи од реномирани светски производители со цел исполнување на барањата и очекувањата на здравствените работници и пациентите.
  2. 2
   Стратегија
   Стратегиската определба на целиот тим на Новамед , е да одговори на потребите и барањата на клиентите професионално, навремено, ефикасно и без одложување. .
  3. 3
   Развој
   Тимот на Новамед создава препознатлив бренд на успешна компанија со европски квалитет и услуги.
  4. 4
   Приоритет
   Да се биде прв избори за сите пациенти. Број еден во ефикасното лекување, подобрување и заштита на општото здравје.
  Ние сме млади, енергични и амбициозни. И секогаш се стремиме да бидеме чекор понапред со интегритет, доверба, веродостојност, стручност и одговорност.

  НОВАМЕД ПРОИЗВОДИ

  НОВАМЕД ПРОИЗВОДИ

  Сите производи на Новамед се оригинални, иновативни и квалитетни производи. Секој поседува благопријатен ефект за подобрување на здравјето. Се произведуват под строга контрола и во согласност со највисоките критериуми, барања и стандарди за квалитет “Добра производна пракса” (GMP).Прочитај повеќе →

  РАБОТА & КАРИЕРА

  РАБОТА & КАРИЕРА

  Ангажирање на нов, млад, амбициозен и перспективен работен кадар со можност за напредок во кариерата. Коректно и фер вреднување, со одсуство на секаков тип на дискриминација. Инвестирање во нивно едуцирање и усовршување за да бидат спремни и стручно подготвени да одговорат на сите предизвиции почитувајќи го кодексот на етичко и бизнис однесување.Прочитај повеќе →

   
  ПРОФЕСИОНАЛНИОТ ТИМ НА НОВАМЕД  ВИ СЕ ЗАБЛАГОДАРУВА ЗА ДОВЕРБАТА ВО НАШАТА ПРОФЕСИОНАЛНА РАБОТА И ВО НАШИТЕ ОРИГИНАЛНИ, ИНОВАТИВНИ, КВАЛИТЕТНИ, ЕФИКАСНИ И БЕЗБЕДНИ ПРОИЗВОДИ КОИ ИМАТ БЛАГОПРИЈАТЕН ЕФЕКТ И ПРИДОНЕСУВАТ ЗА ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ.
   
   
  admin-ajaxИновации – Создаваме вредности, професионализам и обезбедуваме висококвалитетни, оригинални, иновативни, ефикасни и пред се безбедни производи од реномирани светски производители се со цел исполнување на барањата и очекувањата на здравствените работници и пациентите.
  Стратегија – Стратегиската определба на професионалниот тим на Новамед, е да одговора на потребите и барањата на клиентите професионално, навремено, ефикасно и без одложување.
  Работа – Професионалниот тим на Новамед, строго го почитува и се придржува кон Новамед правилникот и кодексот за работа и однесување. Исто така покажува оригиналност и нови стратегии во бизнис работата и дејствување.
  Соработка – Професионалниот тим на Новамед постојано е во потрага по нови професионални бизнис соработки, за размена на искуства и идеи. Исто така им се заблагодарува на досегашните 200 ПЗУ Аптеки за довербата и искрената соработка.
  Развој – Професионалниот тим на Новамед создава препознатлив бренд на успешна компанија со иновативни производи, со европски квалитет и професионални услуги.
  Приоритет – Да се биде прв избор за сите пациенти. Број еден во ефикасното лекување, подобрување и заштита на општото здравје.
  Со Почит,
  Од професионалниот тим на Новамед.
   

  НОВАМЕД СОРАБОТНИЦИ - ПРИВАТНИ ЗДРАВСТВЕНИ УСТАНОВИ АПТЕКИ

  • НАШИ СОРАБОТНИЦИ – ПЗУ АПТЕКИ

  НАСКОРО...

  • ЕЛЕКТРОНСКА НАРАЧКА ЗА АПТЕКА

  ИНОВАТИВНИ - КВАЛИТЕТНИ - ЕФИКАСНИ - БЕЗБЕДНИ ПРОИЗВОДИ

   

   

  ИЗВЕСТУВАЊЕ

   

  ОЧЕКУВАЈТЕ НОВИ СОВРЕМЕНИ ПРОИЗВОДИ И ПРОИЗВОДИ СО ПОДОБРЕНА ПРИРОДНА ФОРМУЛАЦИЈА ЗА ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ.

   

   

  НОВАМЕД – СО НОВИТЕТИ ЗА ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ !

   

   Со Почит,

   Од професионалниот тим на Новамед.

  НОВАМЕД КАМПАЊИ ЗА ПОДОБРО ПСИХО-ФИЗИЧКО ЗДРАВЈЕ

  НОВАМЕД КАМПАЊА
  НОВАМЕД КАМПАЊА

  “ ЗДРАВО СРЦЕ И АРТЕРИИ СО НОРМАЛНИ ВРЕДНОСТИ НА ХОЛЕСТЕРОЛ И ТРИГЛИЦЕРИДИ ВО КРВТА “ read more →

  НОВАМЕД КАМПАЊА
  НОВАМЕД КАМПАЊА

  “ ДЕФИНИЦИИ ЗА МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ “ read more →

  НОВАМЕД КАМПАЊА
  НОВАМЕД КАМПАЊА

  “ЗАЉУБИ СЕ ВО... “ read more →

  НОВАМЕД КАМПАЊА
  НОВАМЕД КАМПАЊА

  “ КОЈА Е ПРИКАЗНАТА “ read more →

  НОВАМЕД БЛОГ 
  ” ЗДРАВЈЕТО Е СОСТОЈБА НА ЦЕЛОСНА ФИЗИЧКА, ПСИХИЧКА И СОЦИЈАЛНА БЛАГОСОСТОЈБА, А НЕ САМО ОДСУСТВО НА БОЛЕСТ. “

  ЗАЧЛЕНИ СЕ ВО ” НОВАМЕД НОВИТЕТИ ЗА ДОБРО ЗДРАВЈЕ! “ ( промоции, акции, награди, кампањи, совети и многу други изненадувања )

   

  Целиот текст на уредбата со која се уредува Новамед политика на приватност, може да го прочитате на следниот линк

  НОВАМЕД АДМИНИСТРАЦИЈА

  КОНТАКТ АДМИНИСТРАЦИЈА:

   

  ПРОФЕСИОНАЛНИОТ ТИМ НА НОВАМЕД  ВИ СЕ ЗАБЛАГОДАРУВА ЗА ДОВЕРБАТА И ИСКРЕНАТА СОРАБОТКА .